Barion Pixel

Tanulj meg élethű képeket festeni Akvarellel

anélkül, hogy frusztrálttá válnál, és a papíron csak egy nedves, színes paca maradna!

Online akvarell festés tanfolyamok

Akkor is bátran vágj bele, ha még csak kezdőnek érzed magad.

Online akvarell tanfolyamok

Már csak

nap
óra
perc
másodperc

és bezárul a jelentkezési lehetőség

Sajnos, erről most lemaradtál!

Lami online akvarell tanfolyama egyelőre bezárta kapuit.

Ha szeretnél értesülni a tanfolyam újra nyitásáról, iratkozz fel a várólistára.

Ez egy előfizetéses tanfolyam, vagyis a beiratkozás ismétlődő díjfizetéssel jár. A fenti díj, amennyiben nem jelzed, automatikusan levonásra kerül a következő előfizetési időszakra. Előfizetésedet a fiókodban bármikor egy kattintással lemondhatod. 

Bármilyen kérdés esetén keress minket e-mailben, azonnal segítünk. Amennyiben most előfizetsz erre a kedvezményes díjra, és nem szakítod meg az előfizetésed a következő három hetes időszakra, neked ez az ár mindig érvényben marad.

Pénzvisszafizetési garancia

Ez a több, mint 150 órányi akvarell online tanfolyami anyag úgy van felépítve, hogy kezdő-középhaladó-haladó szintre bontott feladatok szerepelnek benne. 

Érdemes mindet megfesteni, hogy eljussál a végére egy magabiztos ecsetkezeléshez, a valósághű akvarell festés elsajátításához.

Ha mégsem vagy elégedett a fejlődéseddel, és az összes festményed (minimum 21 kép 21 naponként), amit elkészítettél, elküldöd nekem véleményezésre, és utána sem érzed úgy, hogy előreléptél volna, a tanfolyam teljes árát visszautalom részedre. 

Gyakori kérdések és válaszok

Ahogy megkaptad a számlát a díjfizetésről, máris be tudsz lépni a “Fiókod” menüpont alatt az email címeddel és jelszavaddal. Utána fent középen a “Tanfolyamaid” fülön máris hozzáférsz az összes anyaghoz.

A pdf és word formátumban megküldött szöveges anyag igen, a videókat internet eléréssel tudod megnézni, de nem letölthetőek.

Az összes tananyaghoz hozzáférsz egyszerre, mindenféle megkötés nélkül.

Amikor lejár az időszakod, automatikusan megújítjuk. Ha lemondod az előfizetést, akkor természetesen nem férsz majd hozzá az anyagokhoz, azonban az előfizetésed bármikor megújíthatod. Ekkor újra hozzáférsz minden tananyaghoz.

Egy email-es levélváltásban elmondom, mit látok a munkádon. Segítek saját tapasztalataim alapján tanácsokkal, és kiemelem, mit festettél meg jól, illetve min kell változtatni.

Mindenféleképpen, hisz teljesen az alapoktól indulunk el, a videóban pedig lépésről lépésre vezetlek végig a színkeveréstől, a rétegezésen át a kész kép elkészüléséig.

Kizárólag bankkártyával  lehet fizetni.

A Barionról és a Barion tárcáról ide kattintva olvashatsz részletesebben.

Bármilyen dombornyomott, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával fizethetsz nálunk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

Az előfizetés 21 napig tart. Ez alatt az idő alatt hozzáférhetsz a tananyagokhoz bármikor a saját tempód szerint. Amikor lejár a 21 nap, lehetőséged van meghosszabbítani és folytatni a tanulást, így a régi és a legújabb anyagokhoz ismét 21 napig hozzáférsz azon az áron, mint előzőleg. Ha megszakítod az előfizetést, akkor egy esetleges áremelésnél már az új árat kell majd fizetni. Amennyiben nem szakítod meg, a régi áron férsz hozzá ismét.

Érdemes az előfizetést meghosszabbítani, mivel hetente minimum egy új anyag kerül fel a tanfolyamba.

Barion

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Scroll to Top

Iratkozz fel az Akvarell tanfolyam nyitási értesítőre!

Már csak egy lépés van hátra:
55%

Ha szeretnél időben értesülni az akvarell tanfolyam újra nyitásáról, add meg a keresztneved, az email címed és kérd az email értesítőket!

akvarell-festes-tanfolyam-lami
Akvarell tanfolyam várólistára feliratkozás