Barion Pixel

Fejben dől el

20210720 104038
Fejben dől el
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Nem fog sikerülni. Legyőzöm. Elérem, amit akarok. Hiába próbálom. Én leszek a legjobb. Totál ciki lesz. Nem fogok neki tetszeni. Elrontom. Minek csináljam, béna vagyok. A legjobbak között leszek. Imádni fogják. Fröcsögni fognak rá. Elbaltázom. Elrontom. Hülye vagyok hozzá. Képes vagyok rá. Tuti nem sikerül. Belevágok, végigviszem. Mindent megoldok. Biztos megcsal. Ki fognak rúgni. A legjobb nagymama leszek. Sosem lesz párom. A világ legcsodásabb embere lesz a társam.


Mindegy, mit gondolsz, meg fog valósulni. Nem azért, mert a gondolatnak teremtő ereje van, és pusztán ezoterikusan nincs más lehetőséged.
Hanem azért, mert azon az úton indulsz el, amit elhatároztál.


Ha úgy döntesz, jó festő leszel, azzá válsz. Ha tele vagy kétségekkel, félelmekkel, hogy bárgyúnak fogják nézni a képeid, akkor így lesz. Ha elhatározod, hogy a legjobbat és a legkiválóbbat hozod ki magadból, akkor azon az úton mész végig.


Ezzel a képpel ezt szerettem volna kifejezni: “Fejben dől el…”  A festmény megvásárolható. igény szerinte akár keretezve.

20210720 104038

További információk a festményről

Magasság: 40 cm
Szélesség: 30 cm
Alap: papír
Technika: akvarell
Ár: 59.900,- Ft

Címkék:

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Szólj hozzá:

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 6 158 fő