Barion Pixel

Vágyfelkeltés…mesteri fokon

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

….olvastam egy cikket arról, hogyha mindennap szeretkezik egy pár, akkor bizony erős kreativitás kell, hogy ezttöbb tíz éven át izgalmassá tudják tenni(heti egy nap böjtnek azért bőven elég, még mielőtt rá lenne fogva, hogy a “fáj a kisujjam” jelenet csaka szenvedély fenntartása miattvan).

Van egy rajzfilm, ahol a (talán) kacsák Szenteste azt kívánják, bárcsak minden nap ünnep lenne. És lőn érkezése Jótündérnek, máris valósággá válik mindez. Elmeséljem a szereplők arcát az ötödik Karácsony reggelén?

Aztán olvastam egy cikket arról, hogyha mindennap szeretkezik egy pár, akkor bizony erős kreativitás kell, hogy ezttöbb tíz éven át izgalmassá tudják tenni(heti egy nap böjtnek azért bőven elég, még mielőtt rá lenne fogva, hogy a “fáj a kisujjam” jelenet csaka szenvedély fenntartása miattvan).

De még az is eszembe jutott így Karácsony után, hogy mennyivel értékesebb számunkra egy olyan esemény, tárgy, személy megszerzése, birtoklása, érdeklődésének felkeltése, akiért-amiértmeg kell küzdeni.
És még egy apró szösszenet. aztán tényleg abbahagyom az időnként igénytelen olvasottságom felsorakoztatását: egy könyvben szólt egy részlet arról, hogy a gazdag kereskedőnek volt egy álma, melyet már régen megvalósíthatott volna. Mikor megkérdezték, hogy mégis miért halogatja, csak ennyit mondott: ha már az enyém lesz, nem lesz miért reggelente felkelnem.
Ez valójában így igaz, hogy az ember kicsit aggódik attól, mikor álmai hevernek a lába előtt, akkor már nem lesz több motiváció az élethez? Lehet egyáltalán új és új célokat alkotni magunknak, melyek megszerzése időnként lehetetlennek tűnik, de heves kitartásunk és küzdelmünk, erős önismeretünk miatt tudjuk, hogyképesek vagyunk a megszerzésére?
És egyáltalán, mi az érték, mi számít olyan dolognak az ember életében, melyet nemcsak megszerezni, hanem ápolni, és megtartani is feladatnak tekinthető?
Kívánom így ünnepek után, mindenkit tegyen boldoggá a küzdés, a hit, mely lendületet ad a megfáradt pillanatokban, illetve a legfontosabb dolgot: hogy a szürke kapjon színeket, ésmindenki saját fehér vászna teljen be fénnyel és élettel.
Csak egyetlen dolog szükséges ehhez: AKARAT!
Na és perszeÉN! 🙂
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top