Barion Pixel

Szavamat adom!!!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezzel a “helycserés” ötlettel még nem is volt semmi bajom odáig, míg az összeget nem olvastam a levél végén. Tízszer (!!!) annyiba került, mint az általam elsőként választott!

Jómagam is igen sok hírlevelet olvasok naponta. Marketing, képzőművészeti és irodalom témában.

A napokban viszont egy hírlevél küldőt töröltem a listámról. Tudom, hogy ezek mind arról szólnak, hogy ne csak okos szavaikat értelmezzem, hanem vásároljak idővel tőlük tréninget, személyes konzultációt, tanfolyamot.

Viszont ott tört ki a felháborodásom, mikor érdeklődtem egy helyszín iránt, mert szerettem volna résztvenni egy rendezvényen (bár most jut eszembe, bolond vagyok, hisz már itt feltűnhetett volna, hogy valami nem stimmel, ha ilyen hiányos a promóció). A válasz a következő volt: a tanfolyam helyszíne sajnos még bizonytalan és talán nem is fog megvalósulni, viszont helyette szeretnének felajánlani a napokon belül lezajló másik programukat.

Ezzel a “helycserés” ötlettel még nem is volt semmi bajom odáig, míg az összeget nem olvastam a levél végén. Tízszer (!!!) annyiba került, mint az általam elsőként választott!

Többféle munkában kipróbáltam magam, főként olyan területeken, ahol emberekkel kellett kommunikálni, és a művészeti vénámra is szükség volt. Így volt idő, mikor ingatlanosként dolgoztam (gondolom, mindenki látott már olyan eladó lakást, amihez igen erős fantázia kellett, hogy azt ténylegotthonnak képzeljék el a látogatók, nos ehhez kellett igazán a művészi véna). Időnként fel kellett adnunk olyan hirdetéseket lakásokról, melyek nem is léteztek. Viszont ha rábukkant a vevő, és felhívott, akkor mondtuk, hogy sajnos az már nem aktuális (nem mondhattuk, hogy soha nem is volt az), viszont helyette ezt vagy azt tudnánk ajánlani megtekintésre.

Ami fontos volt, elvezettük mindig mindenkit a teljesenHASONLÓHOZ.

Tartom jómagam is ahhoz, hogy csak olyan terméket (festményt, oktatást) kínálok, melyen magam is szívesen ott lennék, vagy éppen birtokolnám. Ha kizárólag az erszényem vastagsága érdekelne, nem számolhatnék be arról, hogy törzsvásárlóim vannak, akik tudják, hozzám azért jönnek, mert amit a pénzükért kapnak, abban valódi örömük lelik.

Nem, teljesen igaztalan elképzelés, hogy Teréz anyunak leheletnyi reinkarnációja lepné el lelkem! Pusztán figyelemmel vagyok arra, hogy mi kell az embernek, minek örülne valóban, mit szeretne látni nap mint a falán. Egy művészeti alkotás megvásárlása egy teljes életre szól, így lelkiismerettel kell hozzáállnom és megismernem a hozzám forduló érdeklődőket.

Mivel már többször írtam arról, hogy mennyire ismerem vevőim lelkét, megrendelőim igényeit, ezért most bátran felajánlok egyJÁTÉKOT(nevezzük akár tesztelésnek):

Ha a megnyitómon odajön hozzám, és egy pár szót váltunk egymással a helyszínen, utána igyekszem megtalálni a kiállított festményeim közül azt, melyik leginkább Önhöz illő. Ha eltaláltam, akkorSZAVAMAT ADOM RÁ, hogy cserébe bónuszként a festmény árából 15 %-ot elengedek (nem hasra ütésre lesz a kép értéke, standard árlistám van).

Ritkán tévedek, ezt el kell, hogy mondjam előre, így Ön akár biztos is lehet benne, hogy nyerni fog vele.

Várom szeretettel január 29-én 18 órakor a Pagoda Galériában!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top