Barion Pixel

Képek a falon

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

A helyzet az, hogy néha annyira tele van a fejem mind a hétköznapi dolgokkal, mind a munkámból megoldásra váró feladatokkal, hogy körülbelül huszonöt témát vetnék le egy hírlevélen/blogbejegyzésen belül.

És ilyenkor mi történik?

Állok bénán és közlöm Kedvesemmel:

 • Nem tudok miről írni. Erről és arról is szólnék, de félek, beleveszek a végén mindenbe, és az lesz az eredmény, hogy semmiről sem írok, hisz mindent el akarok mondani egy levegővételre.
 • Mi lenne, ha arról írnál, hogy miért vegyenek Tőled képet, miért jó érzés Lami-festmény tulajdonosnak lenni?
 • Arról írjak, amiket a vevőim, törzsvásárlóim mondanak? Írjam meg, hogy boldoggá teszi őket, ha:
 • egy festményemen visszaköszön nekik egy régi érzés, egy elmúlt élményük
 • örömmel nézik, mikor egy képemen egy ismerősük arcmása tekint vissza, pedig tudják, én még a közelében sem voltam az illetőnek
 • szeretik, hogy a festményeim nemcsak szépérzékkel tölti el őket, hanem mindennapi erőt, kitartást, hitet, bizakodást üzen egyes alkotásom
 • vagy arról szóljak, hogy a nőiesség, amit megfogalmazok és magamból átadok másnak, olyan, mintha tükörképei lennének az új tulajdonos lelkivilágának
 • de azt is elmondhatom, hogy van, aki azért vett tőlem képet, mert amit ábrázoltam rajta jelentés formájában, azzá szeretne válni, és ezzel mint egy motivációs löketet kap minden nap
 • de számtalan esetet is elmesélhetnék, akiknek a szépség, a színek dinamikája, a kitörő, szinte vulkán szerű energiája kapott meg, mikor meglátta egy új festményemen?

Nos, ezekről írjak most?

 • Szerintem, igen. Hm, remélem, jegyzetelted saját magad most!
 • Vicces vagy. De ezek szerintem csak tények, amiről én és egy Lami-kép tulajdonos már úgyis tud. Ezekkel az érzésekkel, visszajelzésekkel miért fárasszam az olvasóim?
 • Mert ezt csak azok tudják, akik már vettek Tőled képet. De vannak, akik még bizonytalanok, de már pedzik, hogy valamiben más vagy, mint a többi. Erőteljesek az üzeneteid, a képeid úgy beszélnek, mintha egy filmet látnának. Erre csak Te vagy képes. És ezt csak azok tudják, akiknek már a falán van egy alkotás Tőled. De szerintem érdemes lenne ezt mindenkivel tudatnod.
 • Majd meglátom. Lehet. Holnapra talán eldöntöm.

És a makacs nő fogja magát, leül a klaviatúra mögé, és amit fejében jegyzetelt, az elhangzott gondolatokat, amiket vevőitől hallott, szépen sorjában elkezdi leírni.

És a hírlevél útjára kél.

További bejegyzéseimet, festményeimetidekattintvatalálhatja meg. Hisz mindenkinek szüksége van a szép dolgokra az életében!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top