Barion Pixel

Egy tökéletesen megválasztott fehérnemű margójára

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ki az, aki azon a bizonyos randin, mikor úgy gondolja, testileg is közel kerülhet kiválasztottjához, csak arra a ruhára figyel, ami látszik?

Ki az, aki azon a bizonyos randin, mikor úgy gondolja, testileg is közel kerülhet kiválasztottjához, csak arra a ruhára figyel, ami látszik?

Csodálkoznék, ha egyetlen kéz is a magasba emelkedne!

Az ember/lánya figyel az apró részletekre, a tökéletes kiegészítőkkel, helyesen megválasztott alsóneműkkel (nem véletlen nem neveztembugyinak, mert totál gáznak találom leírva, de ez legyen az én problémám ) még emlékezetesebbé igyekszik tenni mindenki aztaz első pillanatot.

Nekünk, nőknek is fontos, hogy a férfi, akit szeretünk, és aki után fizikálisan is vágyunk, tiszta, ápolt legyen. A férfiaknak, akik főként vizuális típusok, részünkről elvárásként ez még fontosabb. Sok asszony a házasság alatt elfelejti, vagy éppen lustaságból nem törődik vele, hogy nem elég a paplan alá bújni, hátha megkívánják őket, hanem hosszú évek is után is fel kell kelteni a vágyat a férfiemberben.

Jó esetben viszont ilyenkor jönnek a csipkés, testrészt alig takaró, vagy éppen kívánatosan rejtegető fehérneműk harcba állításai.

De mivel nem vállaltam sales állást egyetlen fehérneműgyártó cégnél sem, ezért lépjünk tovább ezen a témán. Szóval, hogy is van ez az élet többi területén?

Egy otthon pont attól válik otthonná, hogy rátesszük a jegyeinket. Ízlésünkkel finomítjuk a szögletes bútorokat. Hol egy gyertyatartó, valahol egy csipke, kagyló blablabla.

Még mielőtt belemerülnék most pedig egy lakberendező rémálmába, hogy laikusként osztom az észt, inkább rátérek a saját területemre.

Mint a két fenti példán is látszik,a szebb, még szebbé tehető.Így most arról írnék, hogy a fehérnemű választás, ezzel az erotikus légkör hevítése, vagy éppen az otthon dekorálása miért is áll kapcsolatban az én területemmel.

Nemrégiben ugye megfestettem aMinimálcímű képem. Fehér, krémes háttér, előtte fekete vonalas csajszi, piros, fotórealista kiegészítőkkel. A kép önmagában is “kívánatos” volt.

Viszont ahhoz, hogy ellenállhatatlanul szemet gyönyörködtető legyen, ahhoz “fel kellett öltöztetni” egy keveset.

Így kapott egy csipkés, cirádás “fehérneműt”, egy álomszép keretet.

Az érdekessége az, hogy minden enteriőrben megállja a helyét. Egy modern otthonban a minimalista kifejezésmódjával ugyanúgy tökéletesen mutat, mint egy barokkosan berendezett, fodrozott bútorok közt a falon a maga csodás kidolgozottságával.

Nem megszokott mérete (103×70+keret) még inkább magára vonzza a tekinteteket.

Ígya festmény maga lett a csábítás. Rá kell nézni, állni kell előtte. Az ember akárhogy is lázad, nem szívesen veszi le róla a tekintetét. A lakást egyedivé és igényessé teszi a maga szelíd, de mégis hivalkodó jelenlétével.

20160730 191019

Hát ennyit arról, hogy ma este ki milyen fehérneműt vesz felMosolyog

Kellemes nézelődést kívánokweboldalamon, ahol még több ilyen “csábító” darab várja gazdájátMosolyog

20160730 184410

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top