Barion Pixel

Párosan szép az élet

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Zseniális alkotótársaimmal párosításba fogtunk így az ünnepek közeledtével.

Az jutott eszünkbe, hogy az emberek ezerrel vásárolnak ajándékokat…másoknak. De hát nem megérdemel maga a vásárló is egy kedves ajándékot? Lótás-futás. Ezt kárpótolni kell valami boldogsághormonnal.

Az alábbi fotókon ezek az ajándékok láthatóak a festményekkel harmóniát ölelve. A festmény, vagy egy nyomat vásárlása esetén teljesen ingyen megkapod az ajándékot, mely a montázson szerepel.

Először szeretnék mutatni egy olyan párosítást, mely segítségedre lesz egy stresszes nap után kisimítani gondolataid. A kép kéksége, és nyugodtsága mellé egy fosszíliákkal túzdelt csodás karkötő vár rád. A karkötőt Alita Kreatív Műhely alkotója készítette. Részletekért kattints a képre.

parositas Ildi

A következő képen a természet megnyugtató színeit viszed el otthonodba, melyet karodon is hordhatsz. Ajándékba kapsz egy nyaklánc-fülbevaló szettet, vagy három csodás karkötőt. Az ajándék Zsand”Art alkotómúhelyéből való. A részletekért kattints a fotóra.

Zsanett

Óh, ez a következő festmény is egy csúcszuper ajándékkal kedveskedik azoknak, akiknek bejön a minimál stílus, de mégis extravagáns és figyelemfelkeltő pozícióban. Az ajándék karkötők szintén Alita Kreatív Műhely darabjai. A részletekért kattints a fotóra.

Ildi

Tudod, milyen érzés, mikor nyakad köré tekeredik a természet kellemes simogatása? A képre tekintve és a mellette lévő selyemkendőre, szerintem máris érzed a finom tapintás és megnyugató látvány összhatását. A selyemkendő Sarica alkotóműhelyétől érkezik. A részletekért kattints a fotóra.

Sari

A következő együttes is Sarica selyemkendőjének ajándékával lesz teljes, mely a tiszteletet adó párosítást nyújtja neked. A részletekért kattints a fotóra.

Sari 2

Ki ne szeretne emlékezni élete legboldogabb napjára? Akár otthonába hazatérve, akár mindennap kezén viselve az esküvőre emlékeztető lágy színeket. Sarica alkotása és a festmény romantikája visszahozza ezt a pillanatot a hétköznapokban is. A részletekért kattints a fotóra.

Sari2

A következő ajándékommal az Adventet, az ünnepi várakozást szeretném még szebbé tenné. Az Otthonmelengető alkotója saját maga által szedett faháncsokkal készít elképesztő dekorációkat. Mint a festményen, a természet közelségét adja vissza. A festmény megvásárlásakor az egyik dekorációt neked ajándékozom. A részletekért kattints a fotóra.

Ilona

A következő ajándékkal megspékelt párosítás azoknak szól, akik tudják, hogy ketten együtt minden könnyebb és szebb. Mind a nyaklánc, mind a festmény ezt a gondolatot mélyíti el bennük. A nyaklánc Sarica munkája. A részletekért kattints a fotóra.

Sari3

A következő párosítás ezen a vintage hangulatú festményen tér vissza azoknak, kik szerelmesek a régi idők világába. A White Rabbit Gyurma és Ékszer alkotója egy helyes kis teáskanna társaságával hozta vissza a festmény színeit. A részletekért kattints a fotóra.

Csosz

A vörös és fekete megunhatatlan dinamikája. SEra DSGN jóvoltából ehhez a múltat, jelent és jövőt, avagy erőt és hitet ábrázoló festményhez ehhez a csodás nyaklánchoz hasonlót adom ajándékba. A részletekért kattints a fotóra.

Sipos Erika

Vízpart, nyár, forróság…ha még decemberben is arra vágysz, hogy jöjjön vissza a nyár melege, ezt a festményt és a hozzá párosított ékszert a SEra DSGN darabját, szeretni fogod. A részletekért kattints a fotóra.

Sipos Erika 2

Szintén egy vintage hangulatú festmény a hozzá csodásan passzoló ékszerrel azoknak, akiknek az élet egy csodás ünnep 🙂 SEra DSGN jóvoltából és a festmény által akár a hétköznapokat, akár egy-egy eseményt úgy élhetsz meg, mint életed legszebb napja. A részletekért kattints a fotóra.

Sipos Erika 4

Táj, nyugalom, közel a természethez. Ez a párosítás Neked szól, ha a legszebb kikapcsolódás számodra kint fogad a nyugalomban, egy tó partján szereted élvezni a könnyed feltöltődést. SEra DSGN ehhez a festményhez is egy remek színekkel összeállított darabot mutat meg, melyhez hasonlót a festmény vásárlás esetén ajándékba kapsz. A részletekért kattints a fotóra.

Sipos Erika 5

Szenvedély, szerelem, életimádat 🙂 Áh, imádom ezeket az érzéseket 🙂 A festmény eszméletlen erővel adja vissza ezt a feeling-et. A kép hangulatához illően a Filcvarázs alkotója egy rózsa-boxot kreált. A részletekért kattints a fotóra.

Heni

A blogbejegyzés folyamatosan frissül, így érdemes időnként visszatérned ajánlataimhoz 🙂

Érdeklődés esetén vedd fel velem a kapcsolatot a festomuvesz@lamibakos.come-mail címen vagy a 06 30 489 49 26 telefonszámon.

Addig is kövesd facebook oldalaim, hogy lásd legújabb alkotásaim, fázisképeim.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 1 910 fő