Barion Pixel

Feladom! – ismerős ez a kijelentés? 1. rész

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Sokszor mondtad már, hogy feladod? Nem rajzolsz tovább, nem nyúlsz többet festékhez, elég volt? Íme egy pár tipp arra, hogy mikor mélypontra kerülsz a rajzolásban, festésben, hogyan tudsz kimászni belőle.Sokszor előfordul, hogy minden erőfeszítés ellenére nem fejlődik valaki. Amikor elővesz egy munkáját és újra dolgozni szeretne rajta, úgy érzi, hiába minden gyakorlás, semmi nem látszik a technikáján. Tedd a kezed a szívedre? Tényleg eleget gyakorolsz? Valóban mindent megtettél ahhoz, hogy egy-egy lépéssel előrébb juss? Akik hobbi szinte alkotnak, szerelemből festenek, ők is szeretnének fejlődni. Ehhez viszont nagyon fontos a kitartás, a napi gyakorlás. Ha azt mondod magadnak, hogy mindennap egy órát festesz, ez egész jól hangzik, de nem mindig teljesül, ugye?! Hogyan tudod mégis megvalósítani, hogyha nem is egy, de legalább fél órát szentelhessél a festésnek, rajzolásnak naponta? Tűzz ki egy időpontot! Ne csak azt mondd, hogy napi ennyi meg ennyi időt töltesz a művészettel, hanem légy konkrét. Te tudod, hogy mikor alkalmas az időbeosztásod erre, így válassz ki egy reggeli, délutáni, vagy esti időpontot. Ha te korán kelő típus vagy, akkor mondd azt, hogy munka előtt egy fél órával előbb kelsz ezek után, így fél hatra lődd be az ébresztőd. Ha már „megkínzod” magad ezzel a korábban keléssel, tuti nem leszel hülye, és csak lődörögsz munkába indulás előtt otthon, hanem valóban hasznosan fogod tölteni ezt a harminc percet. Ha pedig este vagy hatékonyabb, akkor ahhoz ragaszkodj. Amikor az elhatározott időben mégsem dolgozol, egy kicsit biztos megharagszol magadra. „Nekem még ez sem sikerül” – ismerős? Ilyenkor ne hagyd, hogy a negatív éned elvegye a kedved. Másnap légy keményebb, és bizonyítsd be magadnak, képes vagy a magad ura lenni. Te hogy osztod be az idődet, mikor festesz? Érdekel, neked hogy sikerül, kérlek írd meg itt kommentben! Amennyiben még többet szeretnél megtudni az akvarellről kattints ide, és olvasd el ezt az átfogó bejegyzésem róla.Ha pedig szeretnél valósághűen, realisztikusan megtanulni festeni akvarellel, iratkozz be az online iskolámba erre a linkre kattintva olvashatsz róla.Sok sikert és örömet a festésben!
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top