lamibakos.com

Ne félj élni! könyv

17 kép 17 inspirációs gondolatsorral, hogy merd élni az életed!
Borito_BGY_konyv_web
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Kedvezményes ár: 1950 Ft
Kedvezmény
Leírás

 

 

Kinek ajánlom ezt a könyvet?

Szinte mindenkinek van egy "mumusa". Félelmekkel átszőtt élettel nehezen lehet előbbre lépni. Akik szeretnék leküzdeni a múlt miatti aggályaikat, a jövőt bátrabban akarják megélni, tenni akarnak egy bátor életért, ők találni fognak a könyv sorai és festményei között ösztönző gondolatokat. De álljon itt egy pár sor olvasóimtól:

"Ha valaki úgy érzi, jó úton jár, de még van mit fejlődnie, akkor azért érdemes elolvasni. Ha még csak most kezdi az önfejlesztést, akkor pedig azért."

"Könnyed, őszinte, humoros, egyszerű, rövid, lényegre törő, sőt elgondolkodtató! Némelyik életbölcsesség egy sok mindent megélt ember gondolatai, letisztult formába öntve. A könnyedség ellenére, mégis mélységekbe visz."

"Györgyi képei az idő végtelenségében ragadják meg a most pillanatait.....Arra sugallnak, hogy merjük megragadni a pillanatokat, a maguk egyszerűségében és szépségében."

A félelmeid leküzdéséhez meg kell ismerni önmagad

Minden változás szenvedéssel jár. Tetszik, nem tetszik, a jó és rossz dolgokért is az életben kemény munkával lehet eljutni. Ha viszont már ugyanannyi erőfeszítés kell a negatív élethez, miért ne használnánk ugyanazt az energiát a fejlesztésre? Ha végigmész a könyv sorain, megnézed hozzá a festményeket, elmerülsz egy-egy kép gondolatiságában, és időt hagysz magadnak a befogadásra, azt veszed majd észre, hogy valami elindult benned. Ha tudatosan figyeled a reakcióidat krízis helyzetekben, ha nem ösztönből, sértődötten fordulsz az események felé, egyszercsak megkapod a legszebb ajándékot, amit adhatsz magadnak: önbizalommal telve vágsz neki célodnak, álmaidnak.

Ha az alább felsoroltak közül legalább egy mögé pipát teszel, akkor a könyvet neked írtam

Félsz a bukástól?

Félsz a megpróbáltatásoktól?

Félsz, hogy alkalmatlan vagy álmaid megvalósítására?

Félsz a magánytól, de a párkapcsolattól is?

Félsz, hogy bármibe fogsz, nem jutsz el a célig?

Szüleid, barátaid, kollégáid, családod állandóan bombáznak azzal, hogy ne álmodj nagyokat, örülj, hogy élsz? Félsz, hogy igaza van a környezetednek, és maradni szeretnél inkább a komfortzónádon belül?

 

Mit kaphatsz a könyvtől?

 Egy utazást. Önmagad szebb és bátrabb énjét. Szemedet felnyitó sorokat arra, hogyan léphetsz előbbre. Gondolatokat a bátrabb, merészebb, vagányabb életedhez. És persze nem utolsó sorban, minőségi fotókkal illusztrált könyvet válogatott festményeimmel.

Rendeld meg a könyvet, hogy mindennap kinyithasd egy-egy oldalon, mely segít inspirálódni a hétköznapokban

 

 

 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.