Barion Pixel
Akvarell tanfolyam gyerekeknek Lamival

Ingyenes akvarell tanfolyam gyerekeknek

Hogyan fess meg meseképeket? Amikor hallasz egy mesét, biztos egyből elképzeled, hogyan néznek ki a szereplők, milyen tájon mennek keresztül, hol élnek. A felnőttek is ugyanúgy olvasnak, úgyhogy biztosan állíthatom, az olvasás és a festés nagyon nagy barátságban állnak egymással 🙂 Ebben a tananyagban négyféle képet mutatok meg neked, amiket el tudsz készíteni. Mindegyikben más …

Ingyenes akvarell tanfolyam gyerekeknek Részletek »

Az eléréshez iratkozz be az akvarell tanfolyamra, vagy iratkozz be a gyerek tanfolyamra, amit ingyenesen megtehetsz az alábbi linkre kattintva https://lamibakos.com/termek/ingyenes-akvarell-tanfolyam-gyerekeknek-lamival/Az akvarell beiratkozáshoz kattints ide:https://lamibakos.com/akvarell-tanfolyamok/
Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 6 180 fő