Akvarell festő csomag (eszközök, kellékek)

9 450 Ft

Ahhoz, hogy szép munkát tudjál felmutatni, elengedhetetlenek a jó eszközök. Ebben a csomagban olyan termékeket állítottam össze, melyek garantálják a minőségi alkotást.

Hogy miket tartalmaz:

-24 színű silkés Sonnet akvarell festék (bármelyik szín elfogy, elég, ha csak azt az egyet pótolod a palettából, így rendkívül gazdaságosan használható)

-2 db szintetikus ecsetet, 2-es és 4-es

-10 db Fabriano vágott A5-ös papír

-2db pauszpapír

Ezekkel az eszközökkel már el tudsz indulni. A Sonnet festékek egy viszonylag új terméke a St. Petersburg márkának. Ezzel az anyaggal könnyed, áttetsző színeket is képes vagy festeni, míg a valósághű ábrázoláshoz pedig egyenes kiváló. A Fabriano 300 grammos lapja a legalkalmasabb kezdőknek és profiknak az akvarellfestéshez. Az ecsetekből két fajtával dolgozom én is, ezért feleslegesnek tartok egy egész készletet vásárolni, így a 2-es ecsettel az aprólékos kidolgozást tudod elkészíteni a festményeken, míg a négyessel, a vágott fejűvel pedig a nagyobb területeken lehet festeni, illetve a csúcsával is lehet dolgozni a képek kisebb részein. A pausz papír tökéletes segítség arra, hogy a képeid pontosak legyenek. Az egyik oldalán átmásolod, utána megfordítva a kontúrokat besatírozod, majd simán ráhelyezed az akvarellpapírra, és megint átrajzolod a vonalakat grafittal. Kemény grafitot használj, az nem maszatolódik el.

Jó munkát kívánok és csodás kikapcsolódást!

Lamibakos.com

Scroll to Top