Barion Pixel
Sale!
, ,

Viviva akvarellfestő papírpaletta készlet – paletta és festék egy helyen az utazáshoz:)

5800 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: AE-00131 Kategóriák: , ,
Szeretnél kedvezményt? Jelentkezz a Minden napra egy festmény - Realista akvarell tanfolyamra!

Na, hátha akarsz egy csodát, amiben káprázatosan vibráló színeket találsz, nem kell elcsomagolnod egy utazáshoz a festékkészleted, és a palettát, hanem egyben megtalálsz mindent, akkor éljen, éljen, megtaláltad:)

Ez a 16 színt tartalmazó papírpaletta hihetetlen élénk színeket tartalmaz. Mikor először kipróbáltam, és egy mély fekete színt láttam a papíron, nagyon kétkedve néztem, hogy ebből hogyan lesz világos lila… és lett!!!!! 🙂

Minden egyes lapon két színt találsz, és a gyártók nem hagynak téged a véletlenre bízni, így minden lap alján ott van, melyik színt tartalmazza:)

Két lap fóliával van elválasztva, így nem koszolják egymást. A hátsó lapok pedig arra vannak, hogy azon keverd ki a színeket, amit utána simán le tudsz törölni, és újra használhatod.

Nemcsak különleges egy darab, hanem fenomenálisak a színei 🙂 Nézd csak, ezeket találod benne: Crimson, Deep pink, Vermilion, Dusk orange, Chrome yellow, Yellow ochre, Burnt umber, Burnt sienna, Light green, Sap green, Viridian, Peacock blue, Persian blue, Violet, Magenta, Slate black

Csak ezt kívánhatom hozzá: boldog festéssel töltött időt!!:)

Shopping Cart
Scroll to Top