Minden napra
egy festmény

Köszöntelek az akvarell lenyűgöző világában!

Tanulj meg elképesztően
valósághű képeket festeni!

21 festmény 21 nap alatt

Akár már 25 óra alatt!

nap
óra
perc
másodperc

A kedvezményes tanfolyam 2020. április 15-ig érvényes.

Mindig is vonzott a festészet, de nem tudtad hogyan indulj el?

A távolság miatt nem találsz oktatót magadnak, hogy bevezessen a festészet világába?

Nehezen szakítasz magadnak hosszabb időt arra, hogy megismerkedj ezzel a technikával?

Azt sem tudod, milyen eszközök kellenek az akvarell festéshez?

Hiába is nézed a videókat, nem érted, miért nem folynak össze a színek másnak, de neked csak egy maszat lesz belőle?

Ebben az esetben nagyon örülök, hogy egymásra találtunk 🙂

Lami vagyok, festőművész. Az akvarell festészetet magam is autodidakta módon sajátítottam el. Nagyon nagy segítséget adott ehhez, hogy olajfestőként dolgoztam.

Erre alapozva kezdtem el ismerkedni ezzel a technikával. Az akvarellt tanfolyamok formájában elkezdtem átadni tanítványaimnak, mikor is rengetegen arról panaszkodtak, hogy túl messze vagyok tőlük, így nem tudnak részt venni rendszeresen a foglalkozásokon, illetve egy alkalommal csak egy képet tudnak elkészíteni, pedig annyi mindenre lennének kíváncsiak..

Az online lecke gondolata ekkor ütötte fel a fejét. Olyan videókat akartam létrehozni, melyeket én is elvárnék az oktatóktól: egészen a kezdeti lépésektől, a szinte egyszerűnek tűnő technikáig, de MINDENT megosszanak velem.

És ami még nagyon fontos volt, mindez MAGYARUL legyen elérhető, ne kelljen állandóan leállítani az anyagot, ha egy szót nem ért az ember az idegen nyelvű anyagokból.

Egészen a felszereléstől kezdve, a festési módok bemutatásáig, és végül egy kész kép elkészítésével, a színkeverésen, folyamatokon át mutatom meg neked, hogy te is képes lehetsz egy csodás realista akvarell festmény elkészítésére. És ráadásul végig beszélek 🙂 🙂

akvarell-festes-tanfolyam-lami

A tananyag mit tartalmaz:

 • 21 oktató anyagot
 • 25 órányi könnyen követhető videót
 • Minden egyes videóban megmutatom, hogy mit hogyan és miért csinálok. Látni fogod a végeredményt is.
 • Lényegében előtted festem meg a képek minden egyes részletét.
 • Letölthető vázlatrajzot az elkészítendő festményhez
 • A kész kép fotóját, hogy legyen mihez igazodnod, illetve egy fekete-fehér és egy ceruzarajzos kópiát
 • Szöveges anyagot az eszközhasználathoz.
 • Egy beszélgetés váltás emailes lehetőséget arra, hogy bemutasd a kész munkádat

Pénzvisszafizetési garancia

Ez a közel 25 órányi anyag úgy van felépítve, hogy kezdő-középhaladó-haladó szintre bontott feladatok szerepelnek benne.

Érdemes mindet megfesteni, hogy eljussál a végére egy magabiztos ecsetkezeléshez, a valósághű akvarell festés elsajátításához.

Ha mégsem vagy elégedett a fejlődéseddel, és az összes festményed, amit elkészítettél, elküldöd nekem véleményezésre, és utána sem érzed úgy, hogy előreléptél volna, a tanfolyam teljes árát visszautalom részedre.

Vélemények a kurzusaimról

"Köszönöm az alapos útmutatást, a részletes magyarázatot!"
Bréda Julianna
"Bár 9-kor értem haza, gondoltam leülök egy kicsit festeni.... Addig-addig, míg egyszercsak kész lett 🙂A videó szuper. követhető..."
Káli Mónika
"Imádtam az akvarell órát! Én egyenlőre egy hónapot voltam befizetve, de biztosan fogok még az online iskolába járni! Szeretem, mert saját tempóba, a saját kuckómba festhetek és mégis olyan mintha ott itt lenne velem! A képeket mindig megnézi és véleményezi, segít a javításban, válaszol szinte azonnal a kérdésekre, bármilyen fórumon! Ha akarsz tanulni, fejlődni szeretettel ajánlom!"
Pomlényi Paulina
"Nagyon élveztem, és nagyon boldog vagyok az eredménnyel!"
Gabi
"Végre azt éreztem, hogy nem lehülyéznek, ha elrontom vagy azt mondják, ez egy katasztrófa lett. Segített, elmagyarázta azt, hogy miért nem jó."
Szofi
"Érthetően, aprólékosan, gondosan vezeti a kezed. Ha úgy érzed, hogy valami nem úgy sikerült, bátran kérj segítséget Lamitól, mert a gyanúd valószínűleg megalapozott, és jön a segítség, javul a technikád, a képed. Közvetlen, kedves és tapintatos, azonnal ismerősként bánik veled."
Melitta

Az online akvarell tanfolyam leckéi képekben

A leckék egymásra épülnek, a kezdőtől egészen a haladó szintig.

Folyamatos kapcsolatban vagyunk, és segítelek, ha elakadtál.

Minden leckét megnézek, melyet elkészítettél, és kérésedre véleményezem, így rámutatok, mit csináltál tökéletesen, és haladj tovább ugyanúgy, de ha hiba van, azt is elmagyarázom, mit változtass rajta.

A leckéket visszanézheted az előfizetésed tartama, 21 nap alatt bármikor, így akármikor folytathatod őket, vagy újra festheted.

Online akvarell tanfolyamok

Akvarell tanfolyam 21 napon át

7.900 Ft helyett
 Ft7900
3.490 Ft
 • Azonnali hozzáférés az össze tananyaghoz 21 napig
 • E-mailes konzultáció, igény szerinti segítségnyújtás.
 • Ha csak havonta kétszer eljössz hozzám akvarellt tanulni, az minimum 20 000 Ft ba kerül.
 • Gondold át, ez az online tanfolyam ennek csak a töredéke, hisz közel 250 000 ezer forint értékben kapnád meg ezt személyesen!
 • Minden anyaghoz három féle letölthető fotó pdf formátumban.
 • Pénzvisszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett a fejlődéseddel

Ez egy előfizetéses termék, a fenti díjat, amennyiben nem jelzed, automatikusan levonásra kerül a következő előfizetési időszakra. Előfizetésedet a fiókodban bármikor egy kattintással lemondhatod. Bármilyen kérdés esetén keress minket e-mailben, azonnal segítünk. Amennyiben most előfizetsz erre a kedvezményes díjra, és nem szakítod meg az előfizetésed a következő három hetes időszakra, neked ez az ár mindig érvényben marad.

Gyakori kérdések

A pdf és word formátumban megküldött szöveges anyag igen, a videókat internet eléréssel tudod megnézni, de nem letölthetőek.

Amikor havi előfizetést választasz, az összes tananyaghoz hozzáférsz egyszerre, mindenféle megkötés nélkül.

A mikor lejár a választott időszakod, automatikusan megújítjuk. Ha lemondod az előfizetést, akkor természetesen nem férsz majd hozzá az anyagokhoz, azonban az előfizetésed bármikor megújíthatod. Ekkor újra hozzáférsz minden tananyaghoz.

Egy email-es levélváltásban elmondom, mit látok a munkádon

Mindenféleképpen, hisz teljesen az alapoktól indulunk el, a videóban pedig lépésről lépésre vezetlek végig a színkeveréstől, a rétegezésen át a kész kép elkészüléséig.

Igen, kizárólag bankkártyával, vagy Barion tárcával lehet fizetni.

A Barionról és a Barion tárcáról ide kattintva olvashatsz részletesebben.

Bármilyen dombornyomott, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával fizethetsz nálunk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

Online akvarell festés tanfolyamok
Scroll to Top