Barion Pixel

Sajnos, erről most lemaradtál!

Lami online akvarell tanfolyama június 30-án, egyelőre bezárta kapuit.

Ha szeretnél értesülni a tanfolyam újra nyitásáról, iratkozz fel a várólistára.

akvarell-festes-tanfolyam-lami

Wow!
Pacából festmény?!

Naná!!
Köszöntelek az akvarell lenyűgöző világában!

Szeretnél megtanulni elképesztően
valósághű képeket festeni?

Közel 60 óra alatt képes leszel rá!

blank

Minden napra egy festményt!

nap
óra
perc
másodperc

A kedvezményes tanfolyamhoz a csatlakozás
2020. június 30-án zárul

Mindig is vonzott a festészet, de nem tudtad hogyan indulj el?

Kapcsold ki a külvilágot és merülj el az akvarell festészet csendes, nyugodt világában!

A távolság miatt nem találsz oktatót magadnak, hogy bevezessen a festészet világába?

Nehezen szakítasz magadnak hosszabb időt arra, hogy megismerkedj ezzel a technikával?

Azt sem tudod, milyen eszközök kellenek az akvarell festéshez?

Hiába is nézed a videókat, nem érted, miért nem folynak össze a színek másnak, de neked csak egy maszat lesz belőle?

Ebben az esetben nagyon örülök, hogy egymásra találtunk!

Lami vagyok, festőművész. Az akvarell festészetet magam is autodidakta módon sajátítottam el. Nagyon nagy segítséget adott ehhez, hogy olajfestőként dolgoztam.

Erre alapozva kezdtem el ismerkedni ezzel a technikával. Az akvarellt tanfolyamok formájában elkezdtem átadni tanítványaimnak, mikor is rengetegen arról panaszkodtak, hogy túl messze vagyok tőlük, így nem tudnak részt venni rendszeresen a foglalkozásokon, illetve egy alkalommal csak egy képet tudnak elkészíteni, pedig annyi mindenre lennének kíváncsiak..

Az online lecke gondolata ekkor ütötte fel a fejét. Olyan videókat akartam létrehozni, melyeket én is elvárnék az oktatóktól: egészen a kezdeti lépésektől, a szinte egyszerűnek tűnő technikáig, de MINDENT megosszanak velem.

És ami még nagyon fontos volt, mindez MAGYARUL legyen elérhető, ne kelljen állandóan leállítani az anyagot, ha egy szót nem ért az ember az idegen nyelvű anyagokból.

Egészen a felszereléstől kezdve, a festési módok bemutatásáig, és végül egy kész kép elkészítésével, a színkeverésen, folyamatokon át mutatom meg neked, hogy te is képes lehetsz egy csodás realista akvarell festmény elkészítésére.

És ráadásul végig beszélek…

blank

A tananyag mit tartalmaz:

  • Több mint 50 oktató anyagot
  • Több mint 60 órányi könnyen követhető videót
  • Minden egyes videóban megmutatom, hogy mit hogyan és miért csinálok. Látni fogod a végeredményt is.
  • Lényegében előtted festem meg a képek minden egyes részletét.
  • Letölthető vázlatrajzot az elkészítendő festményhez
  • A kész kép fotóját, hogy legyen mihez igazodnod, illetve egy fekete-fehér és egy ceruzarajzos kópiát
  • Szöveges anyagot az eszközhasználathoz.
  • E-mailes lehetőséget arra, hogy bemutasd a kész munkádat

Kinek ajánlom az online akvarell tanfolyamot?

blank

Teljesen kezdőknek, ők is bátran belefoghatnak, hisz az anyagok akár a kezdő-közép haladó-haladó szintű videókban is aprólékos részletességgel magyarázzák el a lépéseket, így nemcsak azt tanulják meg a tanulók, hogyan kell megfesteni egy-egy képet, hanem azt is, miért.

Azoknak a tanulóknak, akik már festettek valaha, nekik is rengeteg új információt tartalmaz a tanfolyam, hisz a festés az, amit élete végéig tanul az ember és finomíthatja a technikáját.

Az elfoglalt embereknek előny, hogy akkor festhetnek, amikor idejük engedi, nem kell előretervezni, hisz az előfizetés alatt bármikor hozzáfoghatnak az anyagokhoz.

Akik jobban szeretnek egyedül festeni, nem társaságban. Szívesen maradnak otthon a saját kis kuckójukban, és elég nekik, ha az oktatóval lépnek kapcsolatba.

Vélemények a kurzusaimról

"Köszönöm az alapos útmutatást, a részletes magyarázatot!"
blank
Bréda Julianna
"Bár 9-kor értem haza, gondoltam leülök egy kicsit festeni.... Addig-addig, míg egyszercsak kész lett 🙂A videó szuper. követhető..."
blank
Káli Mónika
"Imádtam az akvarell órát! Én egyenlőre egy hónapot voltam befizetve, de biztosan fogok még az online iskolába járni! Szeretem, mert saját tempóba, a saját kuckómba festhetek és mégis olyan mintha ott itt lenne velem! A képeket mindig megnézi és véleményezi, segít a javításban, válaszol szinte azonnal a kérdésekre, bármilyen fórumon! Ha akarsz tanulni, fejlődni szeretettel ajánlom!"
blank
Pomlényi Paulina
"Nagyon élveztem, és nagyon boldog vagyok az eredménnyel!"
blank
Gabi
"Végre azt éreztem, hogy nem lehülyéznek, ha elrontom vagy azt mondják, ez egy katasztrófa lett. Segített, elmagyarázta azt, hogy miért nem jó."
blank
Szofi
"Érthetően, aprólékosan, gondosan vezeti a kezed. Ha úgy érzed, hogy valami nem úgy sikerült, bátran kérj segítséget Lamitól, mert a gyanúd valószínűleg megalapozott, és jön a segítség, javul a technikád, a képed. Közvetlen, kedves és tapintatos, azonnal ismerősként bánik veled."
blank
Melitta
blank

Az online akvarell tanfolyam leckéi képekben

blank

A leckék egymásra épülnek, a kezdőtől egészen a haladó szintig.

Folyamatos kapcsolatban vagyunk, és segítelek, ha elakadtál.

Minden leckét megnézek, melyet elkészítettél, és kérésedre véleményezem, így rámutatok, mit csináltál tökéletesen, és haladj tovább ugyanúgy, de ha hiba van, azt is elmagyarázom, mit változtass rajta.

A leckéket visszanézheted az előfizetésed tartama, 21 nap vagy havi vagy éves időtartam alatt bármikor, így akármikor folytathatod őket, vagy újra festheted. Ha lejár az előfizetésed, újra meghosszabbíthatod és előfizethetsz, így ismét csatlakozhatsz és folytathatod a tanulást.

Online akvarell tanfolyamok

Sajnos, erről most lemaradtál!

Lami online akvarell tanfolyama április 30-án, egyelőre bezárta kapuit.

Ha szeretnél értesülni a tanfolyam újra nyitásáról, iratkozz fel a várólistára.

Ez egy előfizetéses tanfolyam, vagyis a beiratkozás ismétlődő díjfizetéssel jár. A fenti díj, amennyiben nem jelzed, automatikusan levonásra kerül a következő előfizetési időszakra.Előfizetésedet a fiókodban bármikor egy kattintással lemondhatod.

Bármilyen kérdés esetén keress minket e-mailben, azonnal segítünk. Amennyiben most előfizetsz erre a kedvezményes díjra, és nem szakítod meg az előfizetésed a következő három hetes időszakra, neked ez az ár mindig érvényben marad.

Pénzvisszafizetési garancia

Ez a több, mint 40 órányi anyag úgy van felépítve, hogy kezdő-középhaladó-haladó szintre bontott feladatok szerepelnek benne.

Érdemes mindet megfesteni, hogy eljussál a végére egy magabiztos ecsetkezeléshez, a valósághű akvarell festés elsajátításához.

Ha mégsem vagy elégedett a fejlődéseddel, és az összes festményed (minimum 21 kép 21 naponként), amit elkészítettél, elküldöd nekem véleményezésre, és utána sem érzed úgy, hogy előreléptél volna, a tanfolyam teljes árát visszautalom részedre.

Gyakori kérdések

Ahogy megkaptad a számlát a díjfizetésről, máris be tudsz lépni a “Fiókod” menüpont alatt az email címeddel és jelszavaddal. Utána fent középen a “Tanfolyamaid” fülön máris hozzáférsz az összes anyaghoz.

A pdf és word formátumban megküldött szöveges anyag igen, a videókat internet eléréssel tudod megnézni, de nem letölthetőek.

Az összes tananyaghoz hozzáférsz egyszerre, mindenféle megkötés nélkül.

Amikor lejár az időszakod, automatikusan megújítjuk. Ha lemondod az előfizetést, akkor természetesen nem férsz majd hozzá az anyagokhoz, azonban az előfizetésed bármikor megújíthatod. Ekkor újra hozzáférsz minden tananyaghoz.

Egy email-es levélváltásban elmondom, mit látok a munkádon. Segítek tanácsokkal, és kiemelem, mit festettél meg jól, illetve min kell változtatni.

Mindenféleképpen, hisz teljesen az alapoktól indulunk el, a videóban pedig lépésről lépésre vezetlek végig a színkeveréstől, a rétegezésen át a kész kép elkészüléséig.

Kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

A Barionról és a Barion tárcáról ide kattintva olvashatsz részletesebben.

Bármilyen dombornyomott, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával fizethetsz nálunk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

Az előfizetés 21 napig tart. Ez alatt az idő alatt hozzáférhetsz a tananyagokhoz bármikor a saját tempód szerint. Amikor lejár a 21 nap, lehetőséged van meghosszabbítani és folytatni a tanulást, így a régi és a legújabb anyagokhoz ismét 21 napig hozzáférsz azon az áron, mint előzőleg. Ha megszakítod az előfizetést, akkor egy esetleges áremelésnél már az új árat kell majd fizetni. Amennyiben nem szakítod meg, a régi áron férsz hozzá ismét.

Érdemes az előfizetést meghosszabbítani, mivel hetente minimum egy új anyag kerül fel a tanfolyamba.

blank
Scroll to Top

Iratkozz fel az Akvarell tanfolyam nyitási értesítőre!

Már csak egy lépés van hátra:
55%

Ha szeretnél időben értesülni az akvarell tanfolyam újra nyitásáról, add meg a keresztneved, az email címed és kérd az email értesítőket!

akvarell-festes-tanfolyam-lami