Barion Pixel

Wow!
Pacából festmény

Online akvarell tanfolyam

...hogy sikerélmény legyen a festés!

Közel 21 nap alatt képes leszel rá!

Mindig is vonzott a festészet, de nem tudtad hogyan indulj el?

Gyere és csatlakozz az
online akvarell tanfolyamhoz!

Eddig csak egy nagy paca lett a papíron?

Összefolyik a lapon a festék, és nem tudod Te irányítani?​ 

Nem ismered az eszközöket?

Hatalmas a festékek, papírok, ecsetek kínálata és te teljesen elveszel köztük…

Nincs a közeledben oktató?

A távolság miatt nem találsz oktatót magadnak, hogy bevezessen a festészet világába?​

Nagyon elfoglalt ember vagy?

Nehezen szakítasz magadnak hosszabb időt arra, hogy megismerkedj ezzel a technikával, pedig annyira jó lenne néha kiszakadni a hétköznapi rohanásból?​

Pici a helyed a hobbidra?

Olyan Én-időt szeretnél találni, amihez elég egy asztal, egy kis hely, és bármikor felállhatsz mellőle, nem kell elpakolni, nem foglal sok helyet?

Az online
akvarell tanfolyam
a legjobb
megoldás erre!

Amit az akvarell tanfolyam nyújt neked

Szia, Lami vagyok, festőművész. Ebben a tanfolyamban én vezetlek be az akvarell rejtelmeibe. Számos kiállítás van mögöttem, három könyvet adtam ki festészet témában, több száz tanulóval szerettettem meg a festészetet. Festészeti témáim között szerepelnek a vintage hangulatú képek,  és örömmel alkotok virágokat, embereket, tájképeket.

Amit kapsz az akvarell tanfolyam által

Biztos eszközhasználati tudást:

A kurzusban egészen a kezdeti lépésektől, az eszközhasználaton át, az akvarell összes titkát megismered. 

Tökéletes technikai tudást:

A leckékben a videó alatt magyarázatokat kapsz a folyamatokra, így önálló munkára is képes leszel már egy pár óra után, és persze mindezt hétköznapi nyelven,szakmai zsargonok nélkül.

Többféle szintre vannak bontva az anyagok, így a kezdők és haladók is megtalálják a maguk szintjéhez való képeket.

Szabad időbeosztást:

Nem kell utaznod, és az idődet sem más osztja be, hanem akkor ülsz le festeni, amikor neked jó.

Kis helyen elférsz, hisz csak egy A4-es papír, és egy paletta kell hozzá, amit azonnal elrakhatsz, ha már nem festesz, hisz gyorsan szárad a festék.

 

“Wow, azt hittem, fotó!” – a tanfolyam által folyamatosan fogod kapni ezt a felkiáltást alkotásaidra:)

Megérted, hogyan épül fel egy valósághű akvarell festményt, amit már büszkén mutatsz meg barátaidnak, és végre a faladra is boldogan kiteszed alkotásaid 🙂

Így végre egy olyan  tudásnak leszel a birtokosa, amivel önbizalmad is szárnyakat kap:)

Realisztikus képek az ecseted alól:)

A tananyag mit tartalmaz:

Kinek ajánlom az online akvarell tanfolyamot?

Teljesen kezdőknek,  ők is bátran belefoghatnak, hisz az anyagok akár a kezdő-közép haladó-haladó szintű videókban is aprólékos részletességgel magyarázzák el a lépéseket, így nemcsak azt tanulják meg a tanulók, hogyan kell megfesteni egy-egy képet, hanem azt is, miért.

Azoknak a tanulóknak, akik már festettek valaha, nekik is rengeteg új információt tartalmaz a tanfolyam, hisz a festés az, amit élete végéig tanul az ember és finomíthatja a technikáját.

Az elfoglalt embereknek előny, hogy akkor festhetnek, amikor idejük engedi, nem kell előretervezni, hisz az előfizetés alatt bármikor hozzáfoghatnak az anyagokhoz.

Akik jobban szeretnek egyedül festeni, nem társaságban. Szívesen maradnak otthon a saját kis kuckójukban, és elég nekik, ha az oktatóval lépnek kapcsolatba.

Vélemények a kurzusaimról

"Számomra csodálatos, hogy online videókból megtanulhatok festeni:) Lami fantasztikusan magyaráz, érthető, követhető. Ha valamit nem értek, akkor bármikor megkérdezhetem tőle, nagyon hamar kapok választ, visszajelzést a képeimre:) Nagyon jó érzés, amikor büszke vagyok a saját alkotásaimra, és másoktól is pozitív visszajelzéseket kapok:)"
Dia Kalincsák
"Az online tanfolyam többet hozott ki belőlem, mint amit én gondoltam magamról. Nagyon jók a videók, nyugodtan lehet követni a festésben. Egyszerű, érthető magyarázatok, Lami közvetlen hangnem sokat segít. Olyan érzés, mintha élőben ott lenne. Minden kérdésemre gyors és kielégítő választ kaptam. Nagyon sok segítséget kaptam nemcsak a tanfolyami anyag feldolgozásában, hanem abban is, hogyan folytassam tovább ezt a nagyon érdekes festési módot, és ez az akvarell."
Mária Szalkóné Bajzáth
"Imádtam az akvarell órát! Én egyenlőre egy hónapot voltam befizetve, de biztosan fogok még az online iskolába járni! Szeretem, mert saját tempóba, a saját kuckómba festhetek és mégis olyan mintha ott itt lenne velem! A képeket mindig megnézi és véleményezi, segít a javításban, válaszol szinte azonnal a kérdésekre, bármilyen fórumon! Ha akarsz tanulni, fejlődni szeretettel ajánlom!"
Pomlényi Paulina
Kislányom 9 éves és Laminak köszönhetően teljesen az akvarell technika bűvkörébe került. Szülinapjára is akvarell festék palettát kért, aminek a kiválasztásában is segített nekem Lami, amit ezúton is nagyon köszönök! Iza az összes képet elkészítette már, napokig lelkesen nézte a videókat, mit hogy csináljon és csak festett és festett. Komolyan mikor készítette a képeit és közben nézte az élőt hozzá, Lami kész családtag lettél nálunk! Nekem már fel se tűnt néha hogy beszélsz, annyit hallgattuk a videóidat 🙂 A gyerekek már csak Lamiként emlegetnek és a fiam is kedvet kapott hozzá, már Ő is festett egy képet akvarellel.
Boglárka Lay
"A pedagógia különleges feladat. Csak hozzáértéssel, szeretettel, szívből lehet jól csinálni. Az 1/8-as leckénél tartok, ami azt jelenti Györgyi vezetésével alkottunk már 7 képet. Élveztem minden pillanatát és tervezem is még sokáig folytatni, több képet újra festeni. Köszönöm, hogy ennyi figyelemmel szeretettel, hozzáértéssel készítetted el az anyagokat. Remélem még nagyon sokat alkothatok együtt veled. A napi monotonitásban ez az alkotó 1-2 óra teljesen újra tölt. Szeretettel gondolok Rád."
Hüse Katalin
"Egyszerűen érthetően, inspirálóan oktat. Segítőkész jó tanár és mentor."
Hermina Gabriella Bogdanovics
"Bár 9-kor értem haza, gondoltam leülök egy kicsit festeni.... Addig-addig, míg egyszercsak kész lett 🙂A videó szuper. követhető..."
Káli Mónika
"Lami nem csak szívvel lélekkel fest, úgy is oktat. A videói érdekesek és érthetőek, és átjön az egyénisége, a kedvessége."
Virág Edit
"A videók érthetők, követhetők, a lecketémák is tetszenek. Számomra nagyon pozitív, hogy a kész képekről visszajelzést kapok, nem is akármilyet! 😊 Részleteset, építő jellegűt. Jól esik kedves bátorításod, örülök, hogy Rád találtam!."
Ildikó Dobos
"Nagyon élveztem, és nagyon boldog vagyok az eredménnyel!"
Gabi
"Végre azt éreztem, hogy nem lehülyéznek, ha elrontom vagy azt mondják, ez egy katasztrófa lett. Segített, elmagyarázta azt, hogy miért nem jó."
Szofi
"Érthetően, aprólékosan, gondosan vezeti a kezed. Ha úgy érzed, hogy valami nem úgy sikerült, bátran kérj segítséget Lamitól, mert a gyanúd valószínűleg megalapozott, és jön a segítség, javul a technikád, a képed. Közvetlen, kedves és tapintatos, azonnal ismerősként bánik veled."
Melitta

Egy pár kép az online akvarell tanfolyam leckéiből

Az akvarell festő leckék egymásra épülnek, a kezdőtől egészen a haladó szintig.

Folyamatos kapcsolatban vagyunk, és segítelek, ha elakadtál. 

Minden leckét megnézek, melyet elkészítettél, és kérésedre véleményezem, így rámutatok, mit csináltál tökéletesen, és haladj tovább ugyanúgy, de ha hiba van, azt is elmagyarázom, mit változtass rajta.

Az akvarell leckéket visszanézheted az előfizetésed tartama, 21 nap vagy havi vagy éves időtartam alatt bármikor, így akármikor folytathatod őket, vagy újra festheted. Ha lejár az előfizetésed, újra meghosszabbíthatod és előfizethetsz, így ismét csatlakozhatsz és folytathatod a tanulást.

Online akvarell tanfolyamok

Akvarell tanfolyam 21 napon át

7.900 Ft helyett
 Ft 7900
3.950  Ft  3 hetente
 • Azonnali hozzáférés az össze tananyaghoz 21 napig
 • 21 naponta ismétlődő előfizetés
 • E-mailes konzultáció, igény szerinti segítségnyújtás.
 • Minden anyaghoz három féle letölthető fotó pdf formátumban.
 • Fessél meg annyi oktatóanyagot, amennyit csak szeretnél, heti mindössze 1.300,- Ft-ért vagyis napi 188,- Ft-ért
 • Pénzvisszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett a fejlődéseddel
 • Ha csak havonta kétszer eljössz hozzám akvarellt tanulni, az minimum 20 000 Ft ba kerül.
 • Gondold át, ez az online tanfolyam ennek csak a töredéke, hisz közel 250 000 ezer forint értékben kapnád meg ezt személyesen!

Akvarell tanfolyam 92 napon át

23.700 Ft helyett
 Ft 23700
14.490  Ft  12 hetente
 • Azonnali hozzáférés az össze tananyaghoz 92 napig, vagyis 3 hónapon keresztül!
 • 3 havonta ismétlődő előfizetés
 • E-mailes konzultáció, igény szerinti segítségnyújtás.
 • Minden anyaghoz három féle letölthető fotó pdf formátumban.
 • Fessél meg annyi oktatóanyagot, amennyit csak szeretnél, heti mindössze 1.200,- Ft-ért vagyis napi 157,- Ft-ért
 • Pénzvisszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett a fejlődéseddel
 • Ha csak havonta kétszer eljössz hozzám akvarellt tanulni, az minimum 20 000 Ft ba kerül.
 • Gondold át, ez az online tanfolyam ennek csak a töredéke, hisz közel 250 000 ezer forint értékben kapnád meg ezt személyesen!

Akvarell tanfolyam 365 napon át

94.800 Ft helyett
 Ft 94800
49.900  Ft  évente
 • Azonnali hozzáférés az össze tananyaghoz egy éven keresztül, vagyis 365 napig!
 • 365 naponta ismétlődő előfizetés
 • E-mailes konzultáció, igény szerinti segítségnyújtás.
 • Minden anyaghoz három féle letölthető fotó pdf formátumban.
 • Fessél meg annyi oktatóanyagot, amennyit csak szeretnél, heti mindössze 950,- Ft-ért vagyis napi 136,- Ft-ért
 • Pénzvisszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett a fejlődéseddel
 • Ha csak havonta kétszer eljössz hozzám akvarellt tanulni, az minimum 20 000 Ft ba kerül.
 • Gondold át, ez az online tanfolyam ennek csak a töredéke, hisz közel 250 000 ezer forint értékben kapnád meg ezt személyesen!

Ez egy előfizetéses tanfolyam, vagyis a beiratkozás ismétlődő díjfizetéssel jár. A fenti díj, amennyiben nem jelzed, automatikusan levonásra kerül a következő előfizetési időszakra. Előfizetésedet a fiókodban bármikor egy kattintással lemondhatod. 

Bármilyen kérdés esetén keress minket e-mailben, azonnal segítünk. Amennyiben most előfizetsz erre a kedvezményes díjra, és nem szakítod meg az előfizetésed a következő három hetes időszakra, neked ez az ár mindig érvényben marad.

Pénzvisszafizetési garancia

Ez a több, mint 90 órányi akvarell online tanfolyami anyag úgy van felépítve, hogy kezdő-középhaladó-haladó szintre bontott feladatok szerepelnek benne. 

Érdemes mindet megfesteni, hogy eljussál a végére egy magabiztos ecsetkezeléshez, a valósághű akvarell festés elsajátításához.

Ha mégsem vagy elégedett a fejlődéseddel, és az összes festményed (minimum 21 kép 21 naponként), amit elkészítettél, elküldöd nekem véleményezésre, és utána sem érzed úgy, hogy előreléptél volna, a tanfolyam teljes árát visszautalom részedre. 

Gyakori kérdések

Ahogy megkaptad a számlát a díjfizetésről, máris be tudsz lépni a “Fiókod” menüpont alatt az email címeddel és jelszavaddal. Utána fent középen a “Tanfolyamaid” fülön máris hozzáférsz az összes anyaghoz.

A pdf és word formátumban megküldött szöveges anyag igen, a videókat internet eléréssel tudod megnézni, de nem letölthetőek.

Az összes tananyaghoz hozzáférsz egyszerre, mindenféle megkötés nélkül.

Amikor lejár az időszakod, automatikusan megújítjuk. Ha lemondod az előfizetést, akkor természetesen nem férsz majd hozzá az anyagokhoz, azonban az előfizetésed bármikor megújíthatod. Ekkor újra hozzáférsz minden tananyaghoz.

Egy email-es levélváltásban elmondom, mit látok a munkádon. Segítek tanácsokkal, és kiemelem, mit festettél meg jól, illetve min kell változtatni.

Mindenféleképpen, hisz teljesen az alapoktól indulunk el, a videóban pedig lépésről lépésre vezetlek végig a színkeveréstől, a rétegezésen át a kész kép elkészüléséig.

Kizárólag bankkártyával  lehet fizetni.

A Barionról és a Barion tárcáról ide kattintva olvashatsz részletesebben.

Bármilyen dombornyomott, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával fizethetsz nálunk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

Az előfizetés 21 napig tart. Ez alatt az idő alatt hozzáférhetsz a tananyagokhoz bármikor a saját tempód szerint. Amikor lejár a 21 nap, lehetőséged van meghosszabbítani és folytatni a tanulást, így a régi és a legújabb anyagokhoz ismét 21 napig hozzáférsz azon az áron, mint előzőleg. Ha megszakítod az előfizetést, akkor egy esetleges áremelésnél már az új árat kell majd fizetni. Amennyiben nem szakítod meg, a régi áron férsz hozzá ismét.

Érdemes az előfizetést meghosszabbítani, mivel hetente minimum egy új anyag kerül fel a tanfolyamba.

Scroll to Top