Barion Pixel

Szerzői jogok

A lamibakos.com teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat és videós anyagokat, tananyagokat, könyveket, ebookokat, festményeket, akvarelleket, grafikákat, szerzői jog védelem alatt állnak az 1999. évi LXXVI. tv. alapján.

A weboldal mindennemű tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, másolása tilos, ideértve de nem kizárólagosan a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A weboldal tartalma, a szerző neve, Petkesné Lami bakos Györgyi, vagy röviden Lami, és a forrás, lamibakos.com megjelölésével, működő linkkel együtt, a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

Az online tanfolyam által elkészített alkotások közlésekor minden esetben kötelező feltüntetni: “Lami tanfolyama által”.

Az online tanfolyam által megfestett képek értékesíthetőek, de nem sokszorosíthatóak. Értékesítés során kötelező feltüntetni: “Lami tanfolyama által”.

Amennyiben kereskedelmi tevékenységre készül az online tanfolyam által megfestett termék, abban az esetben a szellemi tulajdonossal, ez esetben Lamival köteles jutalékos szerződést kötni.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás díjköteles.

Az engedély nélküli másolás, utánközlés, átdolgozás után fizetendő díj naponta 50 000 Ft.

A weboldalak cikkeinek RSS adatmegosztása engedélyezett. A megjelenített tartalmaknak minden tekintetben meg kell egyezniük az eredeti tartalommal, ezért az RSS csatorna beolvasása is előzetes írásbeli engedélyhez kötött.

Shopping Cart
Scroll to Top