Barion Pixel

Szerzői jogok

A lamibakos.com teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat és videós anyagokat, tananyagokat, könyveket, ebookokat, festményeket, akvarelleket, grafikákat, szerzői jog védelem alatt állnak az 1999. évi LXXVI. tv. alapján.

A weboldal mindennemű tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, másolása tilos, ideértve de nem kizárólagosan a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A weboldal tartalma, a szerző neve, Petkesné Lami bakos Györgyi, vagy röviden Lami, és a forrás, lamibakos.com megjelölésével, működő linkkel együtt, a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

Az online tanfolyam által elkészített alkotások közlésekor minden esetben kötelező feltüntetni: “Lami tanfolyama által”.

Az online tanfolyam által megfestett képek értékesíthetőek, de nem sokszorosíthatóak. Értékesítés során kötelező feltüntetni: “Lami tanfolyama által”.

Amennyiben kereskedelmi tevékenységre készül az online tanfolyam által megfestett termék, abban az esetben a szellemi tulajdonossal, ez esetben Lamival köteles jutalékos szerződést kötni.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás díjköteles.

Az engedély nélküli másolás, utánközlés, átdolgozás után fizetendő díj naponta 50 000 Ft.

A weboldalak cikkeinek RSS adatmegosztása engedélyezett. A megjelenített tartalmaknak minden tekintetben meg kell egyezniük az eredeti tartalommal, ezért az RSS csatorna beolvasása is előzetes írásbeli engedélyhez kötött.

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot