Barion Pixel
Lamibakos.com

Ha kérdésed van: 06 30 489 4926

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el!

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani az álmodat!”

Ha az alább felsoroltak közül legalább egy mögé pipát teszel, akkor a könyvet neked írtam

  • Félsz a bukástól?
  • Félsz a megpróbáltatásoktól?
  • Félsz, hogy alkalmatlan vagy álmaid megvalósítására?
  • Félsz a magánytól, de a párkapcsolattól is?
  • Félsz, hogy bármibe fogsz, nem jutsz el a célig?

Mit kaphatsz a könyvtől?

Egy utazást. Önmagad szebb és bátrabb énjét. Szemedet felnyitó sorokat arra, hogyan léphetsz előbbre. Gondolatokat a bátrabb, merészebb, vagányabb életedhez. És persze nem utolsó sorban, minőségi fotókkal illusztrált könyvet válogatott festményeimmel.

Kérlek, add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető e-book-ot a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Már ennyien kérték: [mailpoet_subscribers_count] fő

Néhány korábbi olvasóm véleménye a Ne félj élni! című inspirációs, festményes könyvemről:

(Gabi)
(Gabi)
Tovább olvasom
„Ha valaki úgy érzi, jó úton jár, de még van mit fejlődnie, akkor azért érdemes elolvasni. Ha még csak most kezdi az önfejlesztést, akkor pedig azért. Ami biztos: mindenféleképpen kap belőle valamit az ember, hogy jobbá váljon.”
(Rita)
(Rita)
Tovább olvasom
„Tapasztalat. Irónia. Humor. Őszinteség. Hitelesség. Tükör önmagunk felé. Zseniális írás.”
(Imre)
(Imre)
Tovább olvasom
„Györgyi képei az idő végtelenségében ragadják meg a most pillanatait. Azokat a pillanatokat, melyek időt adnak az időnek. A mi időnknek is. Időt adnak gondolataink elkalandozására, hagyják, hogy érzések, képek jelenjenek meg velük saját életünkből. Érzéseket, történeteket sejtetnek, amik mindannyiunk pillanatai lehetnének. Szerelmek, gyerekek, öröm, boldogság, nevetés és könnyek. Az elérés és elvesztés körforgása. Az újrakezdés, az újraélés, maga az Élet. Az Élet a maga egyszeri és megismételhetetlenségében. Arra sugallnak, hogy merjük megragadni a pillanatokat, a maguk egyszerűségében és szépségében.”
Scroll to Top
Már csak egy lépés van hátra:
60%

Hová küldjem a könyvet?

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás