Barion Pixel

Csak menj és csináld, érd el a célodat!!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Az érzés, mikor feladni készülsz valamit, mert egyre nehezebb az előrejutás, de él benned a hit, hogy a cél már nincsen messze.

Ismerős, volt már részed benne?

Az életedben számtalan példa volt arra, hogy kimerültél, belefásultál a harcba, eleged lett az akadályokból.

De volt benned egy megmaragyarázhatatlan elhivatottság, amitől azt érezted, nem szabad feladnod, mert lehet, egyetlen lépés választ el a megérkezéstől.

Ez a lépés az, mely a legnehezebben megy. Ennél kell a legjobban összeszedni magad, hogy véletlenül se fordíts hátat a kitűzött célodnak. Ez az a pont, mikor minden erődet, energiádat, kitartásod, hited és tudásod be kell vetni, hogy ne éld meg kudarcként az álmaid meg nem valósulását.

Ez a festmény ehhez segít hozzá. Amikor belefáradsz, elveszted lelkesedésed, harcos szellemed felhagy a támogatással, kiégsz a küzdelmektől, nos, figyelmeztetni fog téged ez a képi világ, hogy talán már csak egy lépés, egyetlen egy apró dolog választ el attól, hogy boldogan megéld végre vágyaid.

A festményt idekattintva tudod megtekinteni.

Ha szeretnéd, szignózott nyomat formájában is hozzájuthatsz 20×30-as méretben, feszített vásznon, keretezve, 19.900,- forintos áron.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 1 837 fő