Csak menj és csináld, érd el a célodat!!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Az érzés, mikor feladni készülsz valamit, mert egyre nehezebb az előrejutás, de él benned a hit, hogy a cél már nincsen messze.

Ismerős, volt már részed benne?

Az életedben számtalan példa volt arra, hogy kimerültél, belefásultál a harcba, eleged lett az akadályokból.

De volt benned egy megmaragyarázhatatlan elhivatottság, amitől azt érezted, nem szabad feladnod, mert lehet, egyetlen lépés választ el a megérkezéstől.

Ez a lépés az, mely a legnehezebben megy. Ennél kell a legjobban összeszedni magad, hogy véletlenül se fordíts hátat a kitűzött célodnak. Ez az a pont, mikor minden erődet, energiádat, kitartásod, hited és tudásod be kell vetni, hogy ne éld meg kudarcként az álmaid meg nem valósulását.

Ez a festmény ehhez segít hozzá. Amikor belefáradsz, elveszted lelkesedésed, harcos szellemed felhagy a támogatással, kiégsz a küzdelmektől, nos, figyelmeztetni fog téged ez a képi világ, hogy talán már csak egy lépés, egyetlen egy apró dolog választ el attól, hogy boldogan megéld végre vágyaid.

A festményt idekattintva tudod megtekinteni.

Ha szeretnéd, szignózott nyomat formájában is hozzájuthatsz 20×30-as méretben, feszített vásznon, keretezve, 19.900,- forintos áron.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top