Barion Pixel

A valóságostól a valóságba

A valóságostól a valóságba
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Sosem egyszerű elfogadni, hogy a valóság mennyivel keményebb út, mint azt álmunkban megéltük valaha. De kell, és érdemes.

Minden kudarc, csalódás, fájdalom a lehető legerősebb, legharcosabb embert formálja belőlünk.

Egy puhány, edzetlen ember sosem lenne képes végigmenni a maratoni pályán. De aki kemény izomgörcsök, megalkuvások, lemondások, verejtékes szenvedések árán jut el a célvonalig, az hálásan tekint vissza a felkészítési időre.

Mert a valóság és a valóságos közt csak halvány árnyalat van. De ez az árnyalat bőven elég ahhoz, hogy jellemünk egyenes tartást nyerjen.

A legdurvább ébredésből lesznek a legszebb valóságok.

További információk a festményről

Magasság: 60 cm
Szélesség: 60 cm
Alap: vászon
Technika: olaj
Ár: 80.000,-

Címkék:

Oszd meg ezt a bejegyzést

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

[ufc-fb-comments order_by="reverse_time"]
Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot