Barion Pixel

“Fess okosan! – vásznon innen, vásznon túl” rendezvény

2019. március 22-én egy rendezvény keretén belül három előadáson keresztül adtunk egy globális összefoglalót arra, hogyan lehet a festőművészi pályán érvényesülni.

Elsőként jómagam a szövegírás, marketing témakörben beszéltem, utána Vámos Robi adott egy interaktív előadást arról, mit változtass meg a gondolkodásodban ahhoz, hogy elindulj végre a saját utadon, majd Cene gál István egy rövid művészettörténeti beszámoló után tanácsokkal szolgált, mikre kell figyelni egy festmény elkészülésénél.

Egy hosszabb blogcikk hamarosan érkezik a rendezvényről, addig is íme egy pár fotó.

Ha kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban vagy bármi egyéb miatt szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségeken megteheted:

festomuvesz@lamibakos.com

06 30 489 49 26

[ufc-fb-comments order_by="reverse_time"]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot