Barion Pixel
Akvarell festés eszközhasználat ingyenes tanfolyam

Akvarell eszközhasználat és szilva festése

Ingyenes tanfolyam! Ezt a tanfolyamot megkapod, bármelyik akvarell festési anyagomat vásárolod is meg. Vagy beiratkozhatsz csak erre az egyre, és elvégezheted teljesen ingyenesen. A videóban közel 20 perces oktatást kapsz a legfontosabb lépésekről. Ebben az anyagban vannak gyorsított verziók is és néhol vágás, mely az összes többi anyagnál vágás és gyorsítás nélkül megy. Természetesen a …

Akvarell eszközhasználat és szilva festése Részletek »

A tartalom eléréséhez be kell iratkozni az Akvarell festés eszközhasználat, és egy szilva festése ingyenes tanfolyamra. A tanfolyamra ezen a linken lehet beiratkozni: https://lamibakos.com/lp/akvarell-eszkozhasznalat-ingyenes-akvarell-tanfolyam/

Ha már be vagy iratkozva, akkor be kell jelentkezned a tanfolyam tartalmának eléréséhez. Kattints ide a bejelentkezéshez!

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 4 027 fő