Barion Pixel

Drága Olvasóm!…

Azt tartják, hogy igazán az tud idegen nyelven beszélni, aki poénokat is tud vele átadni – és persze úgy, hogy mást is szórakoztasson vele.

Nos, bár én több év kihagyással a hátam mögött, mikor újra nekilendültem a nyelvtanulásnak, az első angol órám után azonnal rohantam egy tárgyalást levezérelni. Simán vettem minden akadályt bátorságomnak betudhatóan, de nem állítanám, hogy a kacagások a nyelvtudásom csiszoltságának voltak köszönhetőek.

Hogy miért is jutott ez így eszembe Karácsony küszöbén?

A magyarázat röviden: a magyar nyelv árnyaltságánál szebben soha nem leszek képes szavakat élvezhetően egymás mellé sorakoztatni. A címben pedig nem mást írtam, mint: Drága Olvasóm!

De hogy érthető legyek, miről szólok most, nos íme néhány a “DRÁGA” szinonímájából (és most tekintsünk el az “aranyos, kedves, cuki, aranypofa, bűbájos” szavaktól): értékes, becses, felbecsülhetetlen.

Vagyis (duplikált) megszólításom nem volt véletlen.

Olvasóim – minden negédes feeling-et félretéve, igazán őszintén mondhatom – nem mások nekem, mint FELBECSÜLHETETLEN beszélgető társai utamnak. Mivel többen jelezni szokták gondolataikat hol levélben, hol más formában egyet- vagy éppen nemegyetértésüknek hangot adva, így tudom, nemcsak képeim vásárlói bújnak meg most már az e-mail címek mögött, hanem a velem beszélgetők is.

Így szeretném megköszönni, hogy azzal a tudattal léphetek a fagyöngy alá, csókomat úgy adhatom át alatta kedvesemnek, hogy tudom, biztos lesz kinek küldenem egy hírlevelet erről a jelenetről (na jó, ezt lehet, mégis kihagyom..vagy ne?)

[ufc-fb-comments order_by="reverse_time"]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot