Barion Pixel

Drága Olvasóm!…

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Azt tartják, hogy igazán az tud idegen nyelven beszélni, aki poénokat is tud vele átadni – és persze úgy, hogy mást is szórakoztasson vele.

Nos, bár én több év kihagyással a hátam mögött, mikor újra nekilendültem a nyelvtanulásnak, az első angol órám után azonnal rohantam egy tárgyalást levezérelni. Simán vettem minden akadályt bátorságomnak betudhatóan, de nem állítanám, hogy a kacagások a nyelvtudásom csiszoltságának voltak köszönhetőek.

Hogy miért is jutott ez így eszembe Karácsony küszöbén?

A magyarázat röviden: a magyar nyelv árnyaltságánál szebben soha nem leszek képes szavakat élvezhetően egymás mellé sorakoztatni. A címben pedig nem mást írtam, mint:Drága Olvasóm!

De hogy érthető legyek, miről szólok most, nos íme néhány a “DRÁGA” szinonímájából (és most tekintsünk el az “aranyos, kedves, cuki, aranypofa, bűbájos” szavaktól):értékes, becses, felbecsülhetetlen.

Vagyis (duplikált) megszólításom nem volt véletlen.

Olvasóim – minden negédes feeling-et félretéve, igazán őszintén mondhatom – nem mások nekem, mint FELBECSÜLHETETLEN beszélgető társai utamnak. Mivel többen jelezni szokták gondolataikat hol levélben, hol más formában egyet- vagy éppen nemegyetértésüknek hangot adva, így tudom, nemcsak képeim vásárlói bújnak meg most már az e-mail címek mögött, hanem a velem beszélgetők is.

Így szeretném megköszönni, hogy azzal a tudattal léphetek a fagyöngy alá, csókomat úgy adhatom át alatta kedvesemnek, hogy tudom, biztos lesz kinek küldenem egy hírlevelet erről a jelenetről (na jó, ezt lehet, mégis kihagyom..vagy ne?)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top