Barion Pixel

Éld meg a pillanatot!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Szeretnéd megélni a pillanatot, de úgy érzed, a világ összeesküdött ellened, mert már mindenhol a karácsonyi készülődést ontják a hírek?

Szeptember van, de már augusztus közepén elindultak a téli ünnepre való készülődések. Sokan azzal indokolják, hogy aggódnak, nem lesz elég idejük a decemberi hónapban mindent elvégezni, amit szeretnének. Már horgolják az angyalkákat, beindultak a karácsonyi gömgök dekorálásai, és lassan már mézeskalács receptekkel is tele lesz minden felület.

Teljesen igazuk van azoknak, akik úgy gondolják, nem akarnak kapkodni, ezért inkább előbbre hozzák, egyből a nyaralás utáni időszakot követően, a készülődés idejét Karácsonyra. Egyet viszont elfelejtenek. Azzal, hogy egyes dolgokkal készen lesznek, úgy fogják érezni, hogy még rengeteg idejük marad másra, és milyen jó lesz, most nem ötféle linzer lesz az asztalon és három angyalka a fán, hanem legalább tíz karácsonyi édességgel lehet ünnepelni, és a fa is legalább húsz új dekorációval lesz ékesebb.

Vagyis a helyzet semmit nem fog változni. Azzal, hogy siettetik az időt, elmagyarázva maguknak, hogy már időben készülődni kezdenek, még több terhet pakolnak a nyakukba.

Pedig milyen csodálatos a nyár után beköszöntött ősz! A színek rengeteg árnyalata, meleg hatásuk, a késő délutáni kúszófények átcsillanása a faleveleken. Ezek a pillanatok mind feltöltik az embert, és nem időt vesznek el tőle egy séta alkalmával, hanem energiával töltik fel a dolgos napokra.

Festőknek is ezer és ezer témát ad ez az évszak. Egy lehulló gesztenye puha barnasága megállításra szólítja fel az andalgót.

20180910 184717

És mennyi gyümölcs, amit ebben az időszakban nemcsak ehetünk, de előtte meg is festhetünk 🙂

20180902 182834

A gyönyörű kékek változatosságával megörvendeztető szilva is egy ilyen festésre okot adó gyümölcs

20180903 154946

Vagy ha vesszük a körtén a foltok gazdagságát, máris egy festői kihívással nézünk szembe

20180905 164532

Vagy akár vehetjük a vitaminban gazdag gránátalmát, aminek már a színe is jókedvre derít 🙂

20180917 195854 masolata

És persze ne feledjük a csipkebogyó csodás termését, mely nemcsak teaként, de dekorációként is csodás kelléke az őszi hangulat felildézésének

20180919 100419

A videóban két percben a csipkebogyó ágának megfestését mutatom meg.

Amennyiben elkészítettél egy hasonló képet, kérlek mutasd meg, oszd meg véleményed a festéssel kapcsolatban, és lépj be a csoportomba, ahova tedd fel a munkádat, amit megköszönök neked 🙂

A csoport idekattintva található.

Csodás alkotással teli napot kívánok:

Lami

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top