Hagyd a “gyereket” játszani!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Mi történik veled, mikor nincsenek elvárások?

Tudod, azok a pillanatok, mikor nem akarsz megfelelni senkinek, de a legszebb az egészben, hogy magadnak sem. Amikor a kezed úgy szárnyall alkotás közben, hogy baromira nem érdekel, mi lesz a végeredménye a festményednek.

Emlékszel azokra a pillanatokra, mikor felrajzoltak egy pacát neked, és azt mondták, formálj belőle valamit. És te hirtelen elkezdtél repdesni a kreativitás világában. Egy vonalból előkerült egy csiga, egy sárkány, egy dzsungel, vagy éppen egy repkedő pillangó.

Az alkotás maga baromira nem volt fontos, hogyan készül, és hogy tökéletes lesz-e a végeredmény.

A legjobb dolog ebben az egészben az, hogy nem volt konkrét, korlátok közé szorított cél. Csak egy kis kikapcsolódás, ami mégis intenzíven, de egyben örömmel megmozgatta a kreativitásod.

Gyerekként sokszor megengedtük magunknak ezeket a pillanatokat.

És most felnőttként?

Bűntudatunk van, ha egy kicsit úgy ülünk le az asztalhoz, állványhoz dolgozni, hogy nem egy elmagyarázható forma lesz a célállomás a lapon, vásznon, hanem valami krikszkraksz lesz esetleg az eredménye. Mert az felesleges, időpocsékolás, totál semmittevő időtöltés.

Pedig nem 🙂

A legszebb pillanatok az életben, mikor nem azért sétálunk, mert vásárolunk egy áruházban, vagy mert találkozóra igyekszünk. Hanem csak úgy. Csak a semmittevésért, a céltalan időtöltésért.

Rajzolni is lehet így, és ugyanúgy tud feltölteni, mint egy könnyed séta.

Szakíts magadnak néha időt rá! 🙂

Te mikor rajzoltál, festettél így utoljára, hogy a kezdő foltokból a végén egy kedves kép született? Szeretted ezt az időtöltést?

Kommentben oszd meg kérlek velünk az élményedet 🙂

Addig is festésre fel! 🙂

Lami

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 987 fő