Hogyan fessél kokárdavirágot – színkeverés

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Részletesen leírom, hogy ennek a csodás színű virágnak hogyan tudod létrehozni a különféle árnyalatait.

Első körben az alapot egy teljesen felvizezett világossárgával indítom. Mivel fehér színe egyetlen tárgynak sincsen, ezért az önmagához képest legvilágosabb árnyalat lesz a csúcsfény itt is.

Utána pedig szirmonként jöhet a kidolgozás. Az alábbi fotón láthatod, hogyan kevertem ki az árnyalatokat. A legvilágosabbtól a legsötétebbik minden szín szerepel a palettán, amit használtam. A szirmok és levelek találkozásánál a legsötétebbek a színek, míg a csúcsainál kapják a legtöbb fényt, így ide kell helyezni a legvilágosabb tónust.

Rengeteg szirma van, ugye?! 🙂 De ez ne riasszon meg 🙂 Minél nagyobb kihívás egy képet elkészíteni, annál nagyobb sikerélményed lesz 🙂

Az online akvarell oktatásokban a színek kikeverése mellett arra is folyamatosan kapod az instrukciókat, mikor dolgozz vizesen, mely esetben érdemes száraz technikával felvinni a festéket. És még rengeteg más gondolat és segítő tanács, hogy képeiden megelevenedjenek a formák 🙂

Várlak szeretettel kurzusaimon. A linkre kattintva tudsz válogatni közülük.

Amennyiben kipróbáltad, megírod ide kommentbe a tapasztalatod?

Csodás festéssel töltött időt kívánok addig is szeretettel! 🙂

lamibakos.com site icon
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 982 fő