Barion Pixel

Így festetek ti :)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ha még bizonytalan vagy abban, hogy működőképes-e az online akvarell oktatás, olvasd el ezt a bejegyzést.

Az online magában egy rideg, hideg szót jelent. Úgy képzelik az emberek, hogy megkapnak egy anyagot, letöltenek egy pár képet, videót, aztán magukra lesznek hagyva. Nos, ezt szeretném most szertefoszlatni.

Az oktatás a következőképpen folyik: a videókban bemutatott leckéket a tanulók megfestik, majd elküldik véleményezésre nekem. Erre legtöbbször egy bőven kifejtett válaszlevelet kapnak, de sokszor egy videós üzenetben reagálok haladásukra.

Kezdetben nagyon nehéz eldöntenie egy tanulónak, hogy mi a jó és mi nem a munkájában. Tanácsra van szüksége ahhoz, hogy tudja, mit tartson meg a technikájából, és min változtasson. A több száz megküldött levél alapján mondhatom, ezek a visszajelzések nagyon erős lökést adnak.

A végcél pedig nem más, minthogy a begyakorolt, megtanult formák alapján önálló alkotások is kikerüljenek a kezeik közül.

Sokan arról számolnak be a videós anyagok után, hogy teljesen olyan, mintha ott ülnék mellettük. (Itt olvashatsz valós véleményeket) Nemcsak arról szólok, mit és hogyan kell megfesteni, hanem mintha látnám, hogy milyen rontási lehetőségek vannak, ezért ezeket is felemlítem, hogyan kell elkerülni.

Szeretnék egy pár montázst most megmutatni a tanulók által megfestett alkotásokból. Íme Éva munkái.

Ezeket pedig Mária készítette el.

Mónika pedig az alábbi munkákat küldte el véleményezésre.

Ezek pedig Julianna megfestett alkotásai.

A tananyagok száma már meghaladja a harminc leckét, így mindenki kedvére választhat, mit szeretne megfesteni. Van, aki szépen sorjában halad, és van, aki a szívéhez legközelebb állót veszi előre. A virágok mindig nyerőek:) Ebbe a gyűjteménybe több tanuló képén is láthatod, mennyire kedves téma a kert:)

A legtöbb tananyagról rövid változat is készül, hogy betekinthessél, honnan indult el egy kép, és mi a végcél:) Ezeket a youtube csatornámon nézheted meg, kattints ide, ha kíváncsi vagy rá:)

Várlak szeretettel téged is az online akvarell tanfolyamon, hogy ezzel a remek kikapcsolódással egy új csodát vigyél az életedbe:)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni, kérjél értesítést, mikor indul el a következő csatlakozási lehetőség, a gombra kattintva teheted meg:

Gyönyörű szép napot kívánok szeretettel:

Lamibakos.com
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 4 155 fő