Barion Pixel

Virtuális tárlat a tanulók munkáiból

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

A cél a szabadság!

Egy könyvben olvastam, hogy az igazi boldogság egyik alapvető követelménye, ha szabadon döntesz, szabad akaratból létesítesz dolgokat. Ez a gondolat vezérel az online akvarell oktatásban. Ne csak másolásra legyenek képesek a tanulók, aztán a lecke után ne tudja, mit miért csinált. Legyen önálló, tudjon képet alkotni saját elképzelése szerint, és ha nem “vagyok ott vele”, értem alatta, hogy a videó megtekintése után akar megalkotni egy festményt, akkor is bátran fogjon hozzá a munkához.

Az alábbi videóban egy virtuális tárlatra invitállak, ahol a tanulók továbbgondolták a megtanultakat, és saját festmény készítettek a már ismert formák alapján.

Gyere és csatlakozz Te is, hogy az őszi virtuális tárlaton már a te képed is szerepeljen. A gombra kattintva olvashatod a részleteket:

… mert festeni kell!!!:)

Lamibakos.com
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top