Barion Pixel

Fesd ugyanazt… másként

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

… avagy egy téma több megoldás.

Péntekenként az Akvarell kezdőknek-haladóknak csoportban rendszeresen közös festést tartunk. Ezalatt értsd azt, hogy hozok egy ötletet, amit akár késő este egy könnyed levezetésként is meg lehet festeni. Utána akinek kedve van akár a saját szájíze szerint, akár ugyanúgy, elkészíti és megmutatja nekünk.

A legjobban azt szeretem, mikor beindul a kreativitás, és jobbnál jobb, őrültnél meglepőbb dolgok születnek a tagok ecsetei alatt:) Ez volt például az egyik kedvencem:) Folpack segítségével készítettünk hátteret, és ahhoz illesztettünk egy témát. Akár előre tervezettet, akár valami érdekeset meg lehetett látni a kialakult tónusokban, így köré képzeltünk egy “történetet”:)

Ebben a videóban meg tudod nézni, hogyan készült ez a zseniális háttér:

A tájképek kedvelőinek is rendszeresen érkezik téma. Hol egy naplemente, hol tenger, vagy éppen egy levendulamező, ami rákerül a lapra. Íme egy pár montázs ezekből az alkotásokból.

Nemrégiben pedig galaxisos képet készítettünk, ahol egy témát hoztunk létre a tubusból kifolyó festék “pacában”. Hát imádtam ezeket az ötleteket is:) Nézd csak:)

Ehhez egy kis segítség ebben a videóban található, ahol a hátteret készítettem ezzel a technikával:

Ebben a videóban pedig újra felvettem a pipacsos kép elkészítésének a menetét, amit elsőként a csoportban láthattak a tagok.

Sorolhatnám még, mi mindent készítettünk együtt. És itt az EGYÜTT szón van a hangsúly:) Egy ötletből számtalan szuper dolog születik. Mindannyian mások vagyunk, de a festés öröme, a kreativitás, az akvarell iránti szerelem összehoz minket:)

Az online tanfolyami tagok között is pont ezt látom. Az elkészült képekkel egy közösségben érzik magukat, ahol szeretettel és támogatólag fogadják egymást, bátorítanak, segítenek, ha valaki elakad valamiben. Az online tanfolyamról idekattintva olvashatsz bővebben, hogy megismerd, mi az, ami összetartja ezt a sok embert:)

Gyere, és csatlakozz, akár a csoporthoz, akár az online tanfolyamhoz, és tanuld meg, hogyan lesz egy pacából igazi festmény:)

Festéssel teli gyönyörű napot kívánok:)

Lamibakos.com

Szólj hozzá:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 4 077 fő