lamibakos.com
Kiemelt "Influencer vagyok - akarsz rajtam felemelkedni?"

"Influencer vagyok - akarsz rajtam felemelkedni?"

Bírod, ha egy híresség megemlíti, hogy a te termékedet használja, a te általad készített ékszert viseli, a te tanfolyamod segítette hozzá a sikerhez, nálad edz, a te szalonodban szépül?

Egy influencer rohadt sokat dolgozik. Keményen megküzd azért, hogy a véleménye értéket szolgáljon. Követői figyelik szokásait, szavait, napi rutinját.

Majd ezt felhasználva, kihasználva - nem tudom, hogyan lehet ezt etikusan megfogalmazni - beindulnak rá a kisebb vállalkozások, hogy egy szolgáltatásért, termékért cserébe említse már meg őket egy fotó vagy videó alatt, esetleg írhatna is róluk egy pár elismerő szót.

Vannak hírességek, akik szívesen is veszik ezt a fajta cserekereskedelmet. Itt általában nem pénzről, tehát fizetett reklámról van szó, hanem egy áru kerül más kezébe egy pár szóért viszonzásul.

És hogy az influencer-keresgélők valójában azt élvezik-e, hogy kutakodhatnak erre alkalmas embereket, hogy ki tudná a nevüket kiemelni a névtelenségből, vagy szeretnének inkább a másik oldalon, a véleményformáló pozíciójában szerepelni?

Ez nem kérdés. Vezérnek lenni, jó vezérnek lenni (ez ki kell emelnem!!!) feltétlen nagyobb elismerés, mint azt mondani, hogy X-bigyó az Y műsorból képzeljétek el, kimondta/leírta a nevemet Z-fotója/írása alatt.

És hogy lehetsz te az influencer?

Légy jó, a legjobb, a leghitelesebb, a leghozzáértőbb, a legigazabb.

Legújabb festményem erről szól. A szerepről, és a véleményformálás hitelességéről. És többek között azt a kérdést veti fel: te melyik tulipán vagy és melyik szeretnél lenni? Hátul, a homályban, vagy elől, kontúrosan?

 

A festmény ára: 80.000,- Ft

Utoljára frissítve: csütörtök, 12 április 2018 09:24

You have no rights to post comments