Social – felelősen a környezetedért

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ha valamit kiteszel a netre, azt már a büdös életben nem tudod letagadni.

Azt mondják, hiába törlünk bármit is, szüntet meg valaki blogot, bejegyzést, fotót távolít el, a net annyira édes, hogy szívén viseli az emberek múltját és gondoskodik arról, hogy amit egyszer gondolt, kimondott, látott, az maradandó legyen.

A felelősségvállalás így egyrészről mindenkinek önmaga felé fontos tényező. Nem könnyű azt mondani a gyerekeknek, unokáknak, egy új munkahelyen az interjún, hogy valaki már megváltozott, eszébe sem jutna olyant tenni, amit régen még felelőtlenül csinált.

Ahogy a net nem felejt, az emberek nem bíznak.

Alapjában mindenki változhat, igyekezhet jobbá válni. De a törekvés, ha nem erre irányul, a csírát, az eredendő habitust nem lehet levetkőzni.

Nemcsak önmagunk felé vagyunk felelősek, hanem a körülöttünk élők felé is. Amit adunk, ahogy gondolkodunk, ahogy élünk, mind egy példaértéket képvisel. A mai világban ennek terjesztésére a legtökéletesebb példa mind az imidzs rombolásra, mind az értéknövelésre, az internet világa.

A social network nem feltétlen egy magamutogató hely. Sokkal több van benne, mint az exhibicionisták gyűjtőhelye. Közvetít, értéket ad, példával szolgál.

A felelősség némileg átalakult, egy lépcsőfokkal nagyobb teret adott a közvetítésre, a követésre mutató érdemleges helyes viselkedésre.

Élni így lehet…és nemcsak kell. Ma már ez az egyetlen választás maradt. A Social.

A festmény ára: 80.000,- Ft

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top