Social – felelősen a környezetedért

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ha valamit kiteszel a netre, azt már a  büdös életben nem tudod letagadni.

Azt mondják, hiába törlünk bármit is, szüntet meg valaki blogot, bejegyzést, fotót távolít el, a net annyira édes, hogy szívén viseli az emberek múltját és gondoskodik arról, hogy amit egyszer gondolt, kimondott, látott, az maradandó legyen.

A felelősségvállalás így egyrészről mindenkinek önmaga felé fontos tényező. Nem könnyű azt mondani a gyerekeknek, unokáknak, egy új munkahelyen az interjún, hogy valaki már megváltozott, eszébe sem jutna olyant tenni, amit régen még felelőtlenül csinált.

Ahogy a net nem felejt, az emberek nem bíznak.

Alapjában mindenki változhat, igyekezhet jobbá válni. De a törekvés, ha nem erre irányul, a csírát, az eredendő habitust nem lehet levetkőzni.

Nemcsak önmagunk felé vagyunk felelősek, hanem a körülöttünk élők felé is. Amit adunk, ahogy gondolkodunk, ahogy élünk, mind egy példaértéket képvisel. A mai világban ennek terjesztésére a legtökéletesebb példa mind az imidzs rombolásra, mind az értéknövelésre, az internet világa.

A social network nem feltétlen egy magamutogató hely. Sokkal több van benne, mint az exhibicionisták gyűjtőhelye. Közvetít, értéket ad, példával szolgál.

A felelősség némileg átalakult, egy lépcsőfokkal nagyobb teret adott a közvetítésre, a követésre mutató érdemleges helyes viselkedésre.

Élni így lehet…és nemcsak kell. Ma már ez az egyetlen választás maradt. A Social.

A festmény ára: 80.000,- Ft

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 960 fő