Barion Pixel

“Influencer vagyok – akarsz rajtam felemelkedni?”

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bírod, ha egy híresség megemlíti, hogy a te termékedet használja, a te általad készített ékszert viseli, a te tanfolyamod segítette hozzá a sikerhez, nálad edz, a te szalonodban szépül?

Egy influencer rohadt sokat dolgozik. Keményen megküzd azért, hogy a véleménye értéket szolgáljon. Követői figyelik szokásait, szavait, napi rutinját.

Majd ezt felhasználva, kihasználva – nem tudom, hogyan lehet ezt etikusan megfogalmazni – beindulnak rá a kisebb vállalkozások, hogy egy szolgáltatásért, termékért cserébe említse már meg őket egy fotó vagy videó alatt, esetleg írhatna is róluk egy pár elismerő szót.

Vannak hírességek, akik szívesen is veszik ezt a fajta cserekereskedelmet. Itt általában nem pénzről, tehát fizetett reklámról van szó, hanem egy áru kerül más kezébe egy pár szóért viszonzásul.

És hogy az influencer-keresgélők valójában azt élvezik-e, hogy kutakodhatnak erre alkalmas embereket, hogy ki tudná a nevüket kiemelni a névtelenségből, vagy szeretnének inkább a másik oldalon, a véleményformáló pozíciójában szerepelni?

Ez nem kérdés. Vezérnek lenni, jó vezérnek lenni (ez ki kell emelnem!!!) feltétlen nagyobb elismerés, mint azt mondani, hogy X-bigyó az Y műsorból képzeljétek el, kimondta/leírta a nevemet Z-fotója/írása alatt.

És hogy lehetsz te az influencer?

Légy jó, a legjobb, a leghitelesebb, a leghozzáértőbb, a legigazabb.

Legújabb festményem erről szól. A szerepről, és a véleményformálás hitelességéről. És többek között azt a kérdést veti fel: te melyik tulipán vagy és melyik szeretnél lenni? Hátul, a homályban, vagy elől, kontúrosan?

A festmény ára: 80.000,- Ft

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 1 843 fő