Barion Pixel

Karácsonyi akvarell képeslap ötletek – videóval

Ha már küldtél saját készítésű képeslapot szeretteidnek, ismerős az az érzés, mikor boldogan hívnak fel, hogy megérkezett hozzájuk a lap, és mennyire imádják.

… és ezt csak nekik… és de cuki— és tényleg ezt csak nekem készítetted?:) – az időd, a saját kezed munkája, egyszerűen szavakba sem foglalható, micsoda értéket jelent az ajándékozottnak:)

A youtube csatornámon 10 héten át érkezik egy-egy videó, így az ünnepekre már 10 ötletet nyújtok át neked, milyen képeslapokat készíthetsz, amit aztán örömmel és meghatódottan bontanak ki a borítékból szeretteid:)

Folyamatosan érkeznek az újdonságok, így feltétlen iratkozzál fel a csatornára, hogy ezt a rengeteg ingyenes anyagot mind megnézhesd, így felejthetetlen élményt adjál másoknak a saját akvarell alkotásaiddal:)

Íme a videók:

Szeretnéd magad kipróbálni a karácsonyi képeslapokon túl, hogy mennyire vagytok barátok az akvarellel? Szeretettel ajánlom az egy hetes ingyenes tanfolyamot:) Kattints a kék gombra és csatlakozz:)

Csodás festéssel töltött időt kívánok szeretettel:)

Lamibakos.com
[ufc-fb-comments order_by="reverse_time"]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Shopping Cart
Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot