“MEGCSINÁLTAD!”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Egy nagyon fontos barátomtól kaptam ezt a levelet a mai nap. Alig tudtam elolvasni sírás nélkül.

“MEGCSINÁLTAD! grin hangulatjel…Gratulálok Művésznő!

….

Vártam már ezt a napot nagyon! Irtóra büszke vagyok rád! smile hangulatjel

Milyen különös:az ember hallja,hogy amit igazán szeretnél,azt elérheted,ha teszel érte. De az utunk során ezekben a hallomásokban olykor meginog a hitünk. Aztán rájövünk,mikor már nem csak halljuk,hogy van ilyen,hogy ez tényleg lehetséges. Lendületet adó érzés,hogy ismerlek és hogy élő példa vagy arra,hogy igenis lehet és kell merni álmodni,magunkat megvalósítani.

Emlékszem egy beszélgetésünkre,mikor arról meséltél,hogy valamiért,bár festesz,mégis íróként képzeled el magad. … Hát íme! Megtörtént! Nem volt ez véletlen. Az emberek sokszor félnek a szívükre,megérzéseikre hallgatni,pedig hát,az a bizonyos belső hang – neked is megsúgta,hogy mire vagy képes. smile hangulatjel Mi mást is mondhatnék? Kívánom,hogy mindig merj a szívedre hallgatni.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 961 fő