Barion Pixel

Minikék :)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Festmény a polcon, mely hangulatos kiegészítője egy enteriőrnek? 🙂 Ah, hadd mutassam be őket 🙂

Sokszor gondban vannak az emberek, hogy a sok szekrény, polcrendszer miatt már nem tudnak hova festményt felrakni az otthonukba, irodájukba, viszont nagyon szeretnének egy kis hangulatos szigetet varázsolni, ahova jóleső érzéssel ránézve feltöltődhetnek a látványtól.

Nekik készítettem mini tájképeket, hangulatos festményeket 🙂 A képek általában 25×15 centisek, de persze minimálisan eltérnek egymástól. A lapok, amikre festettem, gyönyörű lézervágott darabok, mely már önmagukban is megadják  a csodás látványt. Állványt is készíttettem hozzá, így nincs más dolgod, mint felhelyezni egy könyvespolcra, egy tálalószekrényre, egy irodai szegletbe 🙂

Íme egy pár darab, melyek mostanában készültek a teljesség igénye nélkül, de akár rendelésre is szívesen megfestem a te darabod:

20181213 154650

f20181213 154359

f20181213 155114

f20181213 155334

f20181213 155513

Jelezd válaszlevélben, vagy hívj telefonon a 06 30 489 49 26-os telefonszámon, és máris a tiéd 🙂 Az áruk egységesen 3.900,- Ft + 1.190,- Ft postaköltség, az állványt ajándékba adom.

Gyönyörű szép napokat kívánok! 🙂

Lami

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 4 155 fő