Miért ott a helyed a “Fess okosan! – vásznon innen, vásznon túl” rendezvényen?

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezen a rendezvényen biztos ott akarsz lenni, hisz azok között lehetsz, akiknek fenekestül felforgatjuk eddigi életét, és megmutatjuk, hogyan érvényesüljenek a festészet területén.

A belépő jegy áráért három hiteles előadótól kapsz hasznos gyakorlati tanácsokat, ötleteket, plusz egy könyvet is írtam erre az alkalomra neked, melynek címe: “… mert festeni kell! – füveskönyv festőművészeknek”, amit szintén ott vehetsz át a rendezvényen.

Álmod megélni a festészetből, de ebben a netes zűrzavarban nem tudod, hogyan tűnj ki és legyél vérprofi?

Ahogy szabadidőd engedi, máris egy rajzlap vagy egy vászon van előtted, hisz boldoggá tesz az alkotás?

Egyre több kép van otthonodban, és kezded elveszíteni lelkesedésed, hisz lassan alig férsz el tőlük?

Ne csak álmodozz arról, hogy sikeres festővé válsz!
A rendezvény célja, hogy mindazoknak változást hozzon az életébe, akik erre a gyönyörű hivatásra, a festészetre adták a fejüket, rengeteg ötlet, lehetőség, technikai tudás birtokában egy csodálatos világot hozhassanak létre.

A rendezvényen három előadótól kapsz tanácsokat arra, hogy lehet sikeresen létezni ezen a pályán.

Lami

Hogyan beszélj munkáidról, tevékenységedről, milyen platformokat használj, hogy minél több képed kerüljön magántulajdonba (és itt nem a rokonokra gondolok 🙂 )

Ki az a Lami, és miért kellene hallgatnom rá?
Festőművész, a „Merj művész lenni!” könyv írója. Több éve oktat magánúton, tanítványai mind sikeresen bekerülnek művészeti iskolákba. A Lami Art Magazin tulajdonosa, szerkesztője, írója.

fess okosan fb 02 1200x1200 lami

Vámos Robi

A Táblácska tulajdonosa arról fog beszélni, mennyi lehetősége van egy alkotónak, aki festészetre adta a fejét, micsoda kapuk állnak nyitva, ha túlmegy valaki azon, hogy egy vászon keretein belül gondolkozzon, és mi áll előtted, ha célod a körforgás, az adok-kapok hálás formája lesz.

Ki az a Vámos Robi, és miért kellene hallgatnom rá?
A Táblácska, a személyre szabott ajándéktárgyak megálmodója, sikeres tulajdonosa. Egyéni coaching karrierváltás, karriertervezés, önismeret témában. Gyermek coaching, a Gyémántbogár program megalapítója.

fess okosan fb 02 1200x1200 vamos robi

Cene gál István

Mi kell ahhoz, hogy egy festmény megállja a helyét a piacon, hogy a néző elidőzzön a látványát befogadva. Mitől válik egy kép festménnyé?

Ki az a Cene gál István, és miért kellene hallgatnom rá?
Festőművész, folyamatosan kiállít úgy belföldön, mint külföldön. European Art Star díjat kapott 2015-ben Brüsszelben. Hosszú ideje alkotótáborokat szervez, emellett rendszeresen vendégoktatóként kérik fel festőiskolákba.

fess okosan fb 02 1200x1200 cene gal istvan

Kiknek ajánljuk ezt a rendezvényt?

Festőknek, kézműveseknek, festő tanulóknak, a festészet iránt érdeklődőknek. Akik ha már egy napig nem fognak ecsetet a kezükbe, erősen érzik hiányát.

Minden érdeklődőnek, aki kíváncsi arra, hogyan lehet megélni a festészetből.

Olyan kezdő és újrakezdő, illetve profi alkotóknak, akik szinte sosem indulnak el otthonról vázlatfüzet nélkül. Ezt képletesen is értheted, hisz aki rajzolásra, festésre adja a fejét, sokszor fejben is képes összehozni a következő munkáját. Ismerős? 🙂

Nemcsak azt mondjuk el, mit csinálj, hanem azt is, hogyan!
A “…mert festeni kell” könyv megvásárlásával, melyet a helyszínen tudsz átvenni, ajándékba kapod a rendezvényen való részvételt.

borito esemeny1

és miről szól a “..mert festeni kell” című könyvem?

Végy egy jó nagy adag színtiszta technikai ismeretet, szórj hozzá ízlés szerinti marketinget, fűszerezd meg életjavító gondolatokkal, majd szép türelmesen kezdd el eggyé főzni az összetevőket… hát körülbelül erről szól a könyv.

Ahhoz, hogy boldogan és okosan állj hozzá a festészethez, vagyis elégedett legyél alkotásoddal, és annak további útjával, sok összetevő szükséges.

A könyvben egy rész azokról a technikai alapokról szólnak, melyeket utam során, el-elcsípett mondatokból tettem magamévá.

A másik részében pedig azokat az írásokat gyűjtöttem egy csokorba, melyek „egyberakják” az embert, hogy harcosként induljon el ezen a csodás úton.

És hogy miért kell festeni, miért tesz boldoggá? Miért szeretnélek rábeszélni erre a fergeteges művészi pályára? Mert festeni kell, és ez az, amit Te is pontosan tudsz. Csak az a nem mindegy, hogy hogyan.

fess okosan fb 01 1200x1200 mert festeni kell

Jegyedet az alábbi linkre kattintva tudod megrendelni 🙂

Várunk szeretettel!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top