Utazunk!!! – vagyis a képeim :)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

A Balatonfüreden található Kőkövön vendégházban töltöttünk egy hétvégét, ahol beleszerelmesedtem a helybe.

A Mester és tanítvány filmet mióta láttam, melyről cikket is írtam anno, arra vágytam, hogy hidegben, fagyban, hóban kint álljak a természetben és megfessem a látványt.

Nos, ha bárki dühös is volt arra, hogy egész héten meleg volt február utolsó hetében, de hétvégére kőkeményen -8 fokot mutatott a hőmérő, akkor már tudhatja, hogy mindez miattam volt 🙂

Annyira szerettem volna ezt az élményt, hogy még az időjárás is kedvezett ennek. Tény, hogy hó nem volt, de hajnal 5 óra 55 perckor kipattantam az ágyból, és mire a háziak és férjem felkelt, én már csontig fagyva, ellenben boldog mosollyal álltam a kész képem előtt.

Mesélhetnék még arról is, hogy utána két hosszú órán át ültem bent a szobában nagykabátban és remegtem. De ez nem számít 🙂 Komolyan mondom, ha újra kéne átélnem, még egyszer megtenném, mintahogy meg is beszéltük a háziakkal, hogy egy decemberi, havas napon, mivel hó nem volt “csak” mínuszok, újra le szeretnénk menni, hogy hideg, fehér, kékes fényben fürdő képet is alkossak.

Az ott töltött hétvége eredményeként pedig megszületett négy festmény, melyet azoknak készítettem, akik szintén olyan örömmel élik meg a házban töltött időt, mint mi, így emlékként legyen egy kép majd az otthonukban is róla. A festményeket ott, a Kőkövön vendégházban lehet megvásárolni, melyek hamarosan utaznak le 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top