lamibakos.com
Kiemelt Social - felelősen a környezetedért

Social - felelősen a környezetedért

Ha valamit kiteszel a netre, azt már a  büdös életben nem tudod letagadni.

Azt mondják, hiába törlünk bármit is, szüntet meg valaki blogot, bejegyzést, fotót távolít el, a net annyira édes, hogy szívén viseli az emberek múltját és gondoskodik arról, hogy amit egyszer gondolt, kimondott, látott, az maradandó legyen.

A felelősségvállalás így egyrészről mindenkinek önmaga felé fontos tényező. Nem könnyű azt mondani a gyerekeknek, unokáknak, egy új munkahelyen az interjún, hogy valaki már megváltozott, eszébe sem jutna olyant tenni, amit régen még felelőtlenül csinált.

Ahogy a net nem felejt, az emberek nem bíznak.

Alapjában mindenki változhat, igyekezhet jobbá válni. De a törekvés, ha nem erre irányul, a csírát, az eredendő habitust nem lehet levetkőzni.

Nemcsak önmagunk felé vagyunk felelősek, hanem a körülöttünk élők felé is. Amit adunk, ahogy gondolkodunk, ahogy élünk, mind egy példaértéket képvisel. A mai világban ennek terjesztésére a legtökéletesebb példa mind az imidzs rombolásra, mind az értéknövelésre, az internet világa.

A social network nem feltétlen egy magamutogató hely. Sokkal több van benne, mint az exhibicionisták gyűjtőhelye. Közvetít, értéket ad, példával szolgál.

A felelősség némileg átalakult, egy lépcsőfokkal nagyobb teret adott a közvetítésre, a követésre mutató érdemleges helyes viselkedésre.

Élni így lehet...és nemcsak kell. Ma már ez az egyetlen választás maradt. A Social.

A festmény ára: 80.000,- Ft

Utoljára frissítve: csütörtök, 12 április 2018 09:25

You have no rights to post comments