Barion Pixel

Szex és nyugdíj meg az a bizonyos méret

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tudom, elfogadott, hogy a nők egyre fiatalabb férfiakkal kezdenek manapság, mert szerintük a korban hozzáillők már nem képesek ugyanazt teljesíteni, mint amire a nő vágyik. Ellustulnak szerintük, ingerküszöbük a sörös üveg hideg oldalának megérintéséig hoz csak örömet. Nem élvezik már az összebújás pillanatait.

Minden a szex körül forog!

Felesleges tagadni és sértődve bezárni ezt a blogot. Akinek nem adatik meg, hogy kapcsolatban éljen, és idővel durcás feministaként a férfiakat kezdi hibáztatni az elgyengített szerepükért, hogy ő magányosan tengeti napjait, azok most , ha úgy gondolják, ne olvassanak tovább.

Akik viszont vallják, hogy szerelem és szex nélkül a létezés hasonló a vegetáláshoz, azokkal most szívesen megosztom egy pár gondolatomat.

Nos, a múlt héten olvastam ki egy könyvet egy 66 éves nőről, aki célként határozta el, hogy annyit szexel az elkövetkezendő egy évében, amennyit csak nem szégyell.

A könyv egyáltalán nem volt pornográf, mielőtt bárki arra gondolna, hogy izzott a szenvedélytől, gusztustalannál mocskosabb sorokat szívtam magamba mindenféle kalandról és pervezióról.

Volt benne dögivel szerelem, és persze mindezek mellett vágy és kéjes izzadt órák leírása is.

A könyvben sokszor felmerült az önértékelés (jó, jó, önkielégítés is, de ezt meghagyom azoknak, akik el akarják olvasni a könyvet), az önmagunk szeretete, elfogadása.

Hol húzzuk meg a határt, amíg nem megalázottságnak érezzük egy szenvedélyes este megszerzését, és hol van az a pont, amíg valóban emelt fővel tudunk a férfi ágyából ennyi idősen is kiszállni a szexuális aktus után?

A testünk öregszik. Tetszik, nem tetszik (és persze, hogy nem tetszik), de a bőr pofátlan módon mindenkit figyelmeztet majd idővel, hogy kifelé kezdünk lépegetni az ifjonti évekből.

De a jó hír az, hogy nemcsak maga a szerelemre vágyakozó öregszik, hanem a korban hozzáillő személy teste sem marad örökké feszes.

Tudom, elfogadott, hogy a nők egyre fiatalabb férfiakkal kezdenek manapság, mert szerintük a korban hozzáillők már nem képesek ugyanazt teljesíteni, mint amire a nő vágyik. Ellustulnak szerintük, ingerküszöbük a sörös üveg hideg oldalának megérintéséig hoz csak örömet. Nem élvezik már az összebújás pillanatait.

De tényleg csak a másik oldal, a férfiak hibásak ebben? A nők teljesen ártatlanok, és ugyanúgy viselkednek, mint húsz évesen, pusztán a férfi tempója maradt el mögöttük?

Megvallom őszintén, mikor gyerekként arról olvastam, hogy Domján Edit azért lett többek közt depressziós, majd öngyilkos, mert nem tudott megbirkózni az öregedés jegyeivel testén, hát bizony rendesen én is beparáztam, hogyan fogom ezt majd megélni, ha elérkezik az idő.

Bár még jócskán messze van a nyugdíjas éveim száma, azért már azt tudom, és látom, a kor néha kellemetlen módon tud jelentkezni rajtunk. Bár nagy a szám, mert messze még a kiszáradástól való rettegésem, még bőröm a karom alatt nem lóg le hús híjján, tüdőm és fizikumom nem fúj hangos szólamokat, ha pulzusszámom emelkedést mutat.

De már én sem vagyok húsz éves.

A jó hír viszont az, hogy ennek örülök.

A hamis áltatás az lenne, hogy izgatottan állok elébe az öregedés minden jegyének. Bolond azért nem vagyok, viszont azt is tudom, hogy minél több év áll majd mögöttem, a nőiesség egy szikrányit sem veszít majd tartásomból, tekintetemből.

De hogy következő témámba kezdjek, íme a nyers valóság: a szex nem mindenkivel jó.

Eszméletlen kiábrándító tud lenni, mikor valakivel az ember órákat, vagy akár napokat tud folyton folyvást beszélgetni, és szinte minden egyes mondat mögött máris fellobban a szexuális vágy, még akkor is, ha éppen valami tudományos eszmecserében van a kiválasztottjával.

De elérkezik a nagy pillanat.

És ahogy jön, úgy el is megy.

Mert hazudni nem érdemes arról, hogy: “de hát eszméletlen jó a kezeivel, a szájával, totál begerjeszt és kielégít ezekkel is”.

A szerelemmel átitatott szeretkezéshez ez nagyon kevés hosszú távon. A szerelmes együttlétben pótolhatatlan tényező, hogy a két fél ne érezze úgy, hogy a férfi harangozik benne, vagy éppen visítani szeretne leginkább a nő, mert attól tart, hogy lassan a gátmetszés kellemesebb, mint az a fájdalmakkal megterhelt behatolás a férfi hatalmas mérete miatt.

Ezek persze azok a kínos dolgok, amikről senki nem szeret beszélni. Nem mondhatja azt párjának, hogy ezek után legyenek barátok, hisz szerszáma nem ér fel intellektusával. Jönnek inkább az elhallgatások, a finom lerázások, vagy éppen félrelépések.

Pedig ezek tények. Ezeken nem lehet változtatni sehogy. Időlegesen a nő esetleg szűkítheti magát mindenféle tornával, hogy végre érezze, körbe öleli combja közt magában a férfit. Akár időt is adhat magának a nő, hogy hátha annyira kitágul idővel, hogy már nem félelem lesz úrrá rajta, mikor párját meztelenül látja közeledni felé.

Ahogy egy nagyon kedves rokonom mondta: a házasság előtti szex szinte szükséges, hisz mi van akkor, ha kiderül, ezen a területen nem értik meg egymást?

Szerencsére nem az az általános, hogy két ember szerelme emiatt a méret különbözőség miatt lanyhulna el. Nagyon jól ki lett találva, hogy szerveink átlagosan milyen méretet vegyenek fel. Ahogy előbb írtam, némi trenírozással, akár buszon gyakorolva, vagy éppen egy szöveget megfogalmazva a számítógép előtt is lehet hüvelyünk elernyedt izmaiban lassítani az idő rohanását.

De tény, és mielőtt még meggondolatlan döntést hozna két ember a közös jövőt tervezve: jó szex nélkül nincs szerelem.

Két megfelelő és egymáshoz illő méret nélkül nincs igazi élvezet, így a szerelem sem maradhat fenn.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top