lamibakos.com
Kiemelt Szobáztatás....művészi módon

Szobáztatás....művészi módon

Hogy honnan jött az ötlet, hogy a festményeim szobára küldjem?

Körbenéztem az utóbbi időben alkotott munkáimon, és örömmel konstatáltam, hogy jó érzés rájuk tekinteni. Ez rohadt fontos! Nem pusztán arról van szó, hogy elégedett vagyok velük, hanem hogy nyugalmat, örömet, boldogságot, kikapcsolt pillanatokat adjanak.

Egy festmény olyan, mint egy otthon. Az ember úgy rendezi be életterét, hogy az a legtöbb kikapcsolódást adja neki, ami főként a mai világban elengedhetetlen. Olyan brutális stresszben élnek az emberek, ki a pénztelenség, ki pedig a túl sok vagyon miatt, hogy elengedhetetlen feltétel egy hely, ahol meg tud nyugodni, fel tud töltődni.

f20180312 122941

A festményeim ilyenek. És ezt örömmel állapítottam meg, hisz azon túl, hogy gondolatokat, inspirációt közvetítek velük, szükséges, hogy mint egy meditációs gyakorlatnál, ha belemélyed az ember, megkapja a kellő feltöltődést a napjaiban.

Na, és akkor jött az ötlet! Melyik hely legyen az, ahova pihenni mennek az otthonukon kívül az emberek, és mikor hazatérnek, szeretnék ugyanazt érezni, mint a kikapcsolódás alatt?

f20180312 130643

Mi lenne más, mint egy hotel, egy hétvégi wellness pihenés?! 

A Hotel Termál Ráckevén található szálloda felajánlotta, hogy náluk ezt a vonulatot véghezvihetem.

 

f20180312 131532

Egy állandó kiállítás keretén belül az odalátogatók megtekinthetik a képeimet, és meg is tudják vásárolni, így hazavihetik azt az emléket egy festmény formájában, mely érzés ott ejtette őket rabul.

f20180312 133747

Az állandó kiállítás keretén belül összesen 25 festményem látható, melyek megvásárlás esetén ott a helyszínen az ügyvezető igazgató, Karcagi Etelka közben járásával és segítéségével, azonnal hazavihető.

Hogy milyen érzés tudni a képeimet egy ilyen helyen? Nemcsak maga a szálloda rendkívül impozáns, hanem a személyzet, a kiszolgálás, a segítőkészség mind emeli azt az érzést, hogy jó helyre kerültek festményeim. A karbantartótól kezdve a pincérig, az információs pultnál szolgálatot teljesítő munkatársakig, és Etelka csodálatos hozzáállásáig csak azt tudom mondani: jó helyre vittem wellnessezni a képeim :)

Utoljára frissítve: kedd, 13 március 2018 09:19

You have no rights to post comments