Szobáztatás….művészi módon

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Hogy honnan jött az ötlet, hogy a festményeim szobára küldjem?

Körbenéztem az utóbbi időben alkotott munkáimon, és örömmel konstatáltam, hogy jó érzés rájuk tekinteni. Ez rohadt fontos! Nem pusztán arról van szó, hogy elégedett vagyok velük, hanem hogy nyugalmat, örömet, boldogságot, kikapcsolt pillanatokat adjanak.

Egy festmény olyan, mint egy otthon. Az ember úgy rendezi be életterét, hogy az a legtöbb kikapcsolódást adja neki, ami főként a mai világban elengedhetetlen. Olyan brutális stresszben élnek az emberek, ki a pénztelenség, ki pedig a túl sok vagyon miatt, hogy elengedhetetlen feltétel egy hely, ahol meg tud nyugodni, fel tud töltődni.

f20180312 122941

A festményeim ilyenek. És ezt örömmel állapítottam meg, hisz azon túl, hogy gondolatokat, inspirációt közvetítek velük, szükséges, hogy mint egy meditációs gyakorlatnál, ha belemélyed az ember, megkapja a kellő feltöltődést a napjaiban.

Na, és akkor jött az ötlet! Melyik hely legyen az, ahova pihenni mennek az otthonukon kívül az emberek, és mikor hazatérnek, szeretnék ugyanazt érezni, mint a kikapcsolódás alatt?

f20180312 130643

Mi lenne más, mint egy hotel, egy hétvégi wellness pihenés?!

A Hotel Termál Ráckevén található szálloda felajánlotta, hogy náluk ezt a vonulatot véghezvihetem.

f20180312 131532

Egy állandó kiállítás keretén belül az odalátogatók megtekinthetik a képeimet, és meg is tudják vásárolni, így hazavihetik azt az emléket egy festmény formájában, mely érzés ott ejtette őket rabul.

f20180312 133747

Az állandó kiállítás keretén belül összesen 25 festményem látható, melyek megvásárlás esetén ott a helyszínen az ügyvezető igazgató, Karcagi Etelka közben járásával és segítéségével, azonnal hazavihető.

Hogy milyen érzés tudni a képeimet egy ilyen helyen? Nemcsak maga a szálloda rendkívül impozáns, hanem a személyzet, a kiszolgálás, a segítőkészség mind emeli azt az érzést, hogy jó helyre kerültek festményeim. A karbantartótól kezdve a pincérig, az információs pultnál szolgálatot teljesítő munkatársakig, és Etelka csodálatos hozzáállásáig csak azt tudom mondani: jó helyre vittem wellnessezni a képeim 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top