Barion Pixel

Utóhangja a “Fess okosan!” rendezvénynek

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ha az álmod arról szól, hogy rengeteg embernek tudsz segítséget adni, előbbre jutást mutatni, tanítani, akkor vágj bele minél előbb!

Röviden ez lenne a konklúziój a március 22-én lezajlott eseménynek. Ha túl tudsz lépni azon, hogy akiket tanítasz, jobbá válhatnak a oktatásod által, akkor légy nyitott és add át tudásod.

A rendezvény e köré épült. Három előadás alatt, három különféle szemszögből szerettük volna segíteni a festészetet imádóknak, hogy előbbre jussanak ezen a pályán.

Elsőként én, mint szervező léptem fel. Mivel a szövegelés az egyik legnagyobb mumus egy alkotónak, ezért erre mutattam példákat, hogyan lehet gyakorolni, mely csatornákon, akár természetesen a neten túl. Megmutattam azokat az oldalakat, ahol meg kell jelenni, hangosnak kell úgymond lenni, hogy felfigyeljenek az emberre. A különféle netes felületeket is szétbontottam, hogy melyiken hogyan érdemes megszólalni.

w20190322 160108

Utánam jött Vámos Robi előadása, aki arra vezette rá a jelenlévőket, hogy mindenkinek egy élete van, és ezt hogyan tudják elérni, hogy saját maguk irányítsák világukat. Rengeteg visszajelzés érkezett rá, hogy mennyire hasznosnak találták mind interaktív előadását, mind gondolatait.

w20190322 170142

A harmadik előadó pedig Cene gál István volt, aki igyekezett bevezetni az érdeklődőket egy jó festmény elkészítésébe. Mintahogy többször hangoztatta, örök törvényű szabály erre nincsen. Viszont az ő tudásával, mely szerint több ezer kép van fejében, így az azoknak való ismeretével mutatott meg egy pár ötletet, hogy régen hogyan építettek fel egy alkotást, és milyen érdekességek vannak, melyeket egy külsős nem is sejt, hogy ettől fog élni egy festmény.

w20190322 181747

Mi szervezők, a férjemmel, rengeteget tanultunk az esemény kapcsán. Mivel ez volt az első ilyen nagyobb szabású rendezvényünk, ezért nagyon sok dolog volt, amihez teljesen újként álltunk hozzá. Voltak kisebb hiányosságok, melyeket nem láttunk át előre, de mivel kértünk a végén egy véleménynyilvánítást egy kérdőíven, ezért a következő alkalommal, mely egy sokkal nagyobb volumenű lesz, már tanulunk belőle.

Hogy érezték magukat a jelenlévők? A visszajelzések alapján, melyet mind személyesen tettek meg, mind a kérdőíven írtak meg, elmondhatom, hogy nem hiába dolgoztuk végig ezt a négy hónapot, melyet a szervezéssel töltöttünk.

Jövőre folyt. köv. 🙂

Ha bármi kérdésed van a rendezvénnyel vagy mással kapcsolatban, írj, hívj:

email: festomuvesz@lamibakos.com telefon: 06304894926

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 2 568 fő