Barion Pixel

Pozitív csomag a derűs életért :)

Összeállítottam egy roppant kedvezű árú csomagot festményeim fotónyomataiból és a könyvemből.

Az embereknek sokszor elég egy mondat, vagy egy örömteli látvány, amitől máris jobb kedvre derülnek. A képeimmel mindig az a célom, bármi legyen is a téma, vagy a megformált metafóra rajta, hogy jókedvre derítse a nézőt. Akár ezt továbbvitt gondolatokkal teszi, akár csak simán elmerül a látványban.

A nagy rendrakás közepette megtaláltam azokat a fotónyomatokat, melyeket talán egy éve készíttettem festményeimről egy minőségi nyomda által. Amikor megkaptam a képeket, hát teljesen odáig voltam a látványtól. A4-es méretben ugyanolyan csodásan jönnek ki a színek, mint az eredeti festményen. Tény, hogy jó fotókat kellett küldeni hozzá, de a nyomda is odatette a magáét rendesen 🙂

Szóval most ezek kerültek elő. Már nincsen mindegyik nyomatból, illetve korlátozott számban vannak már csak darabok, de aki fürge, annak biztos meglesz még a kiválasztott darabja 🙂

Amíg nem tesszük fel a webáruházba, addig kedvező áron fogjuk értékesíteni, hisz ezzel is szeretnénk kompenzálni azt, hogy egy levelet mindenféleképpen kell nekem írni, hogy melyik öt festményből kérsz példányt.

Jaj, hát azt még nem is mondtam, hogy zajlik ez az egész 🙂

Szóval kiválasztasz öt festményt, és ráadásként a Ne félj élni! című könyvet is megkapod.

Ennek a csomagnak az ára 15.982,- Ft helyett most mindössze 5.990,- Ft, ráadásként pedig azért, hogy most nemcsak klikkelsz a kiválasztott kép számára, hanem egy levelet is meg kell írnod, még a postaköltséget is átvállaljuk 🙂

nyomat

Ha bármi kérésed, kérdésed van, keress bátran:

telefon: 06304894926

email: festomuvesz@lamibakos.com

Legyen derűs napod!

Lami

[ufc-fb-comments order_by="reverse_time"]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot