Vélemények könyvemről

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy pár véleményt olvashatsz ebben a blogbejegyzésben a “Ne félj élni!” könyvemről.

Íme:

„Ha valaki úgy érzi, jó úton jár, de még van mit fejlődnie, akkor azért érdemes elolvasni. Ha még csak most kezdi az önfejlesztést, akkor pedig azért. Ami biztos: mindenféleképpen kap belőle valamit az ember, hogy jobbá váljon.”

„Tapasztalat. Irónia. Humor. Őszinteség. Hitelesség. Tükör önmagunk felé. Zseniális írás.”

„Györgyi képei az idő végtelenségében ragadják meg a most pillanatait. Azokat a pillanatokat, melyek időt adnak az időnek. A mi időnknek is. Időt adnak gondolataink elkalandozására, hagyják, hogy érzések, képek jelenjenek meg velük saját életünkből. Érzéseket, történeteket sejtetnek, amik mindannyiunk pillanatai lehetnének. Szerelmek, gyerekek, öröm, boldogság, nevetés és könnyek. Az elérés és elvesztés körforgása. Az újrakezdés, az újraélés, maga az Élet. Az Élet a maga egyszeri és megismételhetetlenségében. Arra sugallnak, hogy merjük megragadni a pillanatokat, a maguk egyszerűségében és szépségében.”

“Könnyed, őszinte, humoros, egyszerű, rövid, lényegre törő, sőt elgondolkodtató! Némelyik életbölcsesség egy sok mindent megélt ember gondolatai, letisztult formába öntve. A könnyedség ellenére, mégis mélységekbe visz. Nem lehet egyszerre végig olvasni, mert egy-egy „képnél” úgy érzed időznöd, kell. Meg kell „rágni” a gondolatot és egyeztetni kell a festménnyel, annak címével. Volt olyan kép, amiről más jutott eszembe és elolvasva a szöveget megértettem, sőt megvilágosodtam. Pl. Család, ami számomra csendélet, de elolvasva nagy „hű, hát” éltem át!

Szereted a gyöngyöket? Tiszták, áttetszőek, amilyenek a fényviszonyok úgy tükröződnek. Így válnak az ugyanolyanok egyedivé. Nagyon tetszett, hogy minden írás után megjelenik ez a szimbólum.”

“Ha bármi bajom van, bizonytalan leszek, felcsapom egy oldalon a könyvet, és szinte varázsütésre ott terem a megoldás soraid közt. Hálás köszönetem ezért neked!”

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top