Káprázat

Káprázat
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Hiába nyomják mindenhonna, hogy amit meg szeretnél szerezni, azért ne harcolj görcsösen. Vagy szelíden tegyél érte, vagy csak várd ki az időt, mikor tényleg megértél rá, hogy birtokolhasd. Te mégiscsak hajtod és tepersz érte. Iszonyatosan félsz, hogy már sosem lesz a tiéd. Aztán egyszercsak feladod. Eleged lesz a várakozásból. Elteszed vitrinbe arra a helyre, ahol gyűjtögeted azokat a címkéket, amiket mások megszereztek, de neked már mindig csak egy vágyott tárgy, egy áhított létforma marad.

Ok, ok, itt be is fejeztem. Hisz már tudod és ismered is saját tapasztalásból, hogy innentől fogva mi történik..

Igen, hirtelen minden a tiéd lesz. Ott áll előtted az Álom létező valóságában. Pedig te úgy emlékszel, már elengedted, teljesen lemondtál róla. Csak állsz megkövülten. Eleinte még közelíteni sem mersz hozzá. Elhinni, hogy a tiéd?. Na persze!. Erről szól az ébredés, hogy a kontúrok eltűnnek, és csak egy hatalmas paca marad belőle. De nem! Még mindig ott van…

…és innentől fogva semmi más dolgod nincs, csak vigyázni rá!!…hisz a valóságot gondozni kell 🙂

További információk a festményről

Magasság: 70 cm
Szélesség: 50 cm
Alap: vászon
Technika: olaj
Ár: 100.000,-

Címkék:

Oszd meg ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 960 fő