Ki viszi át a szerelmet?

Ki viszi át a szerelmet?
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

egy szerelemben a nőt menti meg a férfi azzal, hogy óvja és vigyáz rá, vagy a férfit menti meg a nő, hogy engedi, segítségére legyen, gondozhassa, így férfinak érezhesse végre magát egy nő mellett

Ki viszi át a szerelmet?…Nagy László gyönyörű melankólikus versében hangzik el ez a kérdés az utolsó sorban. Az én felvezetésemben mindössze a címet vettem kölcsön, hisz a kép arról szól, hogy egy szerelemben a nőt menti meg a férfi azzal, hogy óvja és vigyáz rá, vagy a férfit menti meg a nő, hogy engedi, segítségére legyen, gondozhassa, így férfinak érezhesse végre magát egy nő mellett?

A kérdés nyitott. Hisz akár az első, vagy a második, de akár mindkettő lehetséges, hogy egy szerelemben a férfi is és a nő is érezze, úgy képes adni a másiknak, hogy közben önmaga is növekszik.

További információk a festményről

Magasság: 100 cm
Szélesség: 70 cm
Alap: vászon
Technika: olaj
Ár: magántulajdonban

Címkék:

Oszd meg ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 982 fő