Barion Pixel

Influencer – Sikerember sorozat II.

Influencer – Sikerember sorozat II.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy influencer rohadt sokat dolgozik. Keményen megküzd azért, hogy a véleménye értéket szolgáljon. Követői figyelik szokásait, szavait, napi rutinját.

Majd ezt felhasználva, kihasználva – nem tudom, hogyan lehet ezt etikusan megfogalmazni – beindulnak rá a kisebb vállalkozások, hogy egy szolgáltatásért, termékért cserébe említse már meg őket egy fotó vagy videó alatt, esetleg írhatna is róluk egy pár elismerő szót.

Vannak hírességek, akik szívesen is veszik ezt a fajta cserekereskedelmet. Itt általában nem pénzről, tehát fizetett reklámról van szó, hanem egy áru kerül más kezébe egy pár szóért viszonzásul.

És hogy az influencer-keresgélők valójában azt élvezik-e, hogy kutakodhatnak erre alkalmas embereket, hogy ki tudná a nevüket kiemelni a névtelenségből, vagy szeretnének inkább a másik oldalon, a véleményformáló pozíciójában szerepelni?

Ez nem kérdés. Vezérnek lenni, jó vezérnek lenni (ez ki kell emelnem!!!) feltétlen nagyobb elismerés, mint azt mondani, hogy X-bigyó az Y műsorból képzeljétek el, kimondta/leírta a nevemet Z-fotója/írása alatt.

És hogy lehetsz te az influencer?

Légy jó, a legjobb, a leghitelesebb, a leghozzáértőbb, a legigazabb.

Legújabb festményem erről szól. A szerepről, és a véleményformálás hitelességéről. És többek között azt a kérdést veti fel: te melyik tulipán vagy és melyik szeretnél lenni? Hátul, a homályban, vagy elől, kontúrosan?

Keress fel:

email: festomuvesz@lamibakos.com

tel.: 06 30 489 49 26

További információk a festményről

Magasság: 50 cm
Szélesség: 70 cm
Alap: vászon
Technika: olaj
Ár: 280.000,- Ft

Címkék:

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top