Egy tökéletesen megválasztott fehérnemű margójára

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ki az, aki azon a bizonyos randin, mikor úgy gondolja, testileg is közel kerülhet kiválasztottjához, csak arra a ruhára figyel, ami látszik?

Ki az, aki azon a bizonyos randin, mikor úgy gondolja, testileg is közel kerülhet kiválasztottjához, csak arra a ruhára figyel, ami látszik?

Csodálkoznék, ha egyetlen kéz is a magasba emelkedne!

Az ember/lánya figyel az apró részletekre, a tökéletes kiegészítőkkel, helyesen megválasztott alsóneműkkel (nem véletlen nem neveztem bugyinak, mert totál gáznak találom leírva, de ez legyen az én problémám ) még emlékezetesebbé igyekszik tenni mindenki azt az első pillanatot.

Nekünk, nőknek is fontos, hogy a férfi, akit szeretünk, és aki után fizikálisan is vágyunk, tiszta, ápolt legyen. A férfiaknak, akik főként vizuális típusok, részünkről elvárásként ez még fontosabb. Sok asszony a házasság alatt elfelejti, vagy éppen lustaságból nem törődik vele, hogy nem elég a paplan alá bújni, hátha megkívánják őket, hanem hosszú évek is után is fel kell kelteni a vágyat a férfiemberben.

Jó esetben viszont ilyenkor jönnek a csipkés, testrészt alig takaró, vagy éppen kívánatosan rejtegető fehérneműk harcba állításai.

De mivel nem vállaltam sales állást egyetlen fehérneműgyártó cégnél sem, ezért lépjünk tovább ezen a témán. Szóval, hogy is van ez az élet többi területén?

Egy otthon pont attól válik otthonná, hogy rátesszük a jegyeinket. Ízlésünkkel finomítjuk a szögletes bútorokat. Hol egy gyertyatartó, valahol egy csipke, kagyló blablabla.

Még mielőtt belemerülnék most pedig egy lakberendező rémálmába, hogy laikusként osztom az észt, inkább rátérek a saját területemre.

Mint a két fenti példán is látszik, a szebb, még szebbé tehető. Így most arról írnék, hogy a fehérnemű választás, ezzel az erotikus légkör hevítése, vagy éppen az otthon dekorálása miért is áll kapcsolatban az én területemmel.

Nemrégiben ugye megfestettem a Minimál című képem. Fehér, krémes háttér, előtte fekete vonalas csajszi, piros, fotórealista kiegészítőkkel. A kép önmagában is “kívánatos” volt.

Viszont ahhoz, hogy ellenállhatatlanul szemet gyönyörködtető legyen, ahhoz “fel kellett öltöztetni” egy keveset.

Így kapott egy csipkés, cirádás “fehérneműt”, egy álomszép keretet.

Az érdekessége az, hogy minden enteriőrben megállja a helyét. Egy modern otthonban a minimalista kifejezésmódjával ugyanúgy tökéletesen mutat, mint egy barokkosan berendezett, fodrozott bútorok közt a falon a maga csodás kidolgozottságával.

Nem megszokott mérete (103×70+keret) még inkább magára vonzza a tekinteteket.

Így a festmény maga lett a csábítás. Rá kell nézni, állni kell előtte. Az ember akárhogy is lázad, nem szívesen veszi le róla a tekintetét. A lakást egyedivé és igényessé teszi a maga szelíd, de mégis hivalkodó jelenlétével.

20160730 191019

Hát ennyit arról, hogy ma este ki milyen fehérneműt vesz fel Mosolyog

Kellemes nézelődést kívánok weboldalamon, ahol még több ilyen “csábító” darab várja gazdáját Mosolyog

20160730 184410

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 986 fő