Barion Pixel

Feladom! – ismerős ez a kijelentés? 2. rész

Az előző cikkben a napi rutin kialakításáról írtam, most pedig a magányos farkasokhoz fogok szólni. A művészet, vagyis maga az alkotási folyamat, egy magányos tevékenység. Amikor alkotunk, nem kommunikálunk, nem szeretjük felemelni a fejünket a munkánkból, saját kis világunkban vagyunk el. De jön a következő lépés: ezt most magunknak alkottuk meg vagy a világnak is megmutatjuk? A kezdeti munkákat szívesen teszik közkinccsé az emberek. Aztán egyszer csak elindul egy lavina, amiben bírálók hada veszi körbe a gyanútlan rajzolót, festőt. Már ezer hibát találnak benne, fikázzák, kinevetik. Maga a készítő is tisztában van vele, hogy még nem tökéletes a munkája, de azért ezektől a megjegyzésektől nem kap szárnyat, hogy tovább fejlődhessen. Azt a mondatot, hogy egy festményem készen van, talán még sosem mondtam ki. Mert sosincs kész. Sosem érzem azt, hogy már egyetlen ecsetvonást sem bírna el a kép. Viszont ez nem küld padlóra, nem érzem úgy, hogy ettől kevés lennék, nem tárhatnám fel a világ előtt a legújabb képem. Hogyan tudod leküzdeni a félelmet, és ezzel együtt még fejlődni is az alkotásban? Találj egy olyan közösséget, ahol segítenek, támogatnak, ötleteket adnak a javításra. Hogy mit tud adni egy jól megválasztott csoport? Támogatni fognak abban, hogy folytasd, amit elkezdtél, sohase add fel, saját tapasztalataik alapján láthatod majd, hogy a legjobbak sem ecsettel a kezükben születtek. Tanácsokat kapsz a hibáid kijavítására, ötleteket adnak a továbblépésre. Egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol ugyanaz a szellem uralkodik, ugyanolyan vágy az alkotásra, ugyanaz a cél. Ez az egyik legnagyobb hajtóerő egy jó csapatszellemben. Bármilyen munkádat megmutathatod, sosem cikiznek ki, hisz ők is voltak kezdők valamikor, ezért ők is emlékeznek rá, milyen érzés bátorságot gyűjteni ahhoz, hogy az ember meg merje mutatni munkáit. Van egy csoportom az akvarellfestők részére. Itt a kezdőktől kezdve a profi szinten alkotókig mindenki felteszi munkáját. Jelentkezz be, és mutasd meg magad, mindenben támogatásra találsz nálunk. Neked mi a tapasztalatod a csoportokról? Mennyire érzed úgy, hogy támogatást kapsz az emberektől? Érdekel a véleményed, kérlek, írd meg itt kommentben. Csodás alkotást kívánok! Amennyiben még többet szeretnél megtudni az akvarellről kattints ide, és olvasd el ezt az átfogó bejegyzésem róla. Ha pedig szeretnél valósághűen, realisztikusan megtanulni festeni akvarellel, iratkozz be az online iskolámba erre a linkre kattintva olvashatsz róla.
[ufc-fb-comments order_by="reverse_time"]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Shopping Cart
Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot