Feladom! – ismerős ez a kijelentés? 1. rész

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Sokszor mondtad már, hogy feladod? Nem rajzolsz tovább, nem nyúlsz többet festékhez, elég volt? Íme egy pár tipp arra, hogy mikor mélypontra kerülsz a rajzolásban, festésben, hogyan tudsz kimászni belőle.

Sokszor előfordul, hogy minden erőfeszítés ellenére nem fejlődik valaki. Amikor elővesz egy munkáját és újra dolgozni szeretne rajta, úgy érzi, hiába minden gyakorlás, semmi nem látszik a technikáján.
Tedd a kezed a szívedre? Tényleg eleget gyakorolsz? Valóban mindent megtettél ahhoz, hogy egy-egy lépéssel előrébb juss?

Akik hobbi szinte alkotnak, szerelemből festenek, ők is szeretnének fejlődni. Ehhez viszont nagyon fontos a kitartás, a napi gyakorlás. Ha azt mondod magadnak, hogy mindennap egy órát festesz, ez egész jól hangzik, de nem mindig teljesül, ugye?!

Hogyan tudod mégis megvalósítani, hogyha nem is egy, de legalább fél órát szentelhessél a festésnek, rajzolásnak naponta?

Tűzz ki egy időpontot! Ne csak azt mondd, hogy napi ennyi meg ennyi időt töltesz a művészettel, hanem légy konkrét. Te tudod, hogy mikor alkalmas az időbeosztásod erre, így válassz ki egy reggeli, délutáni, vagy esti időpontot. Ha te korán kelő típus vagy, akkor mondd azt, hogy munka előtt egy fél órával előbb kelsz ezek után, így fél hatra lődd be az ébresztőd. Ha már „megkínzod” magad ezzel a korábban keléssel, tuti nem leszel hülye, és csak lődörögsz munkába indulás előtt otthon, hanem valóban hasznosan fogod tölteni ezt a harminc percet. Ha pedig este vagy hatékonyabb, akkor ahhoz ragaszkodj.

Amikor az elhatározott időben mégsem dolgozol, egy kicsit biztos megharagszol magadra. „Nekem még ez sem sikerül” – ismerős? Ilyenkor ne hagyd, hogy a negatív éned elvegye a kedved. Másnap légy keményebb, és bizonyítsd be magadnak, képes vagy a magad ura lenni.

Te hogy osztod be az idődet, mikor festesz? Érdekel, neked hogy sikerül, kérlek írd meg itt kommentben!

Sok sikert és örömet a festésben!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 986 fő