Képek a falon

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

A helyzet az, hogy néha annyira tele van a fejem mind a hétköznapi dolgokkal, mind a munkámból megoldásra váró feladatokkal, hogy körülbelül huszonöt témát vetnék le egy hírlevélen/blogbejegyzésen belül.

És ilyenkor mi történik?

Állok bénán és közlöm Kedvesemmel:

 • Nem tudok miről írni. Erről és arról is szólnék, de félek, beleveszek a végén mindenbe, és az lesz az eredmény, hogy semmiről sem írok, hisz mindent el akarok mondani egy levegővételre.
 • Mi lenne, ha arról írnál, hogy miért vegyenek Tőled képet, miért jó érzés Lami-festmény tulajdonosnak lenni?
 • Arról írjak, amiket a vevőim, törzsvásárlóim mondanak? Írjam meg, hogy boldoggá teszi őket, ha:
 • egy festményemen visszaköszön nekik egy régi érzés, egy elmúlt élményük
 • örömmel nézik, mikor egy képemen egy ismerősük arcmása tekint vissza, pedig tudják, én még a közelében sem voltam az illetőnek
 • szeretik, hogy a festményeim nemcsak szépérzékkel tölti el őket, hanem mindennapi erőt, kitartást, hitet, bizakodást üzen egyes alkotásom
 • vagy arról szóljak, hogy a nőiesség, amit megfogalmazok és magamból átadok másnak, olyan, mintha tükörképei lennének az új tulajdonos lelkivilágának
 • de azt is elmondhatom, hogy van, aki azért vett tőlem képet, mert amit ábrázoltam rajta jelentés formájában, azzá szeretne válni, és ezzel mint egy motivációs löketet kap minden nap
 • de számtalan esetet is elmesélhetnék, akiknek a szépség, a színek dinamikája, a kitörő, szinte vulkán szerű energiája kapott meg, mikor meglátta egy új festményemen?

Nos, ezekről írjak most?

 • Szerintem, igen. Hm, remélem, jegyzetelted saját magad most!
 • Vicces vagy. De ezek szerintem csak tények, amiről én és egy Lami-kép tulajdonos már úgyis tud. Ezekkel az érzésekkel, visszajelzésekkel miért fárasszam az olvasóim?
 • Mert ezt csak azok tudják, akik már vettek Tőled képet. De vannak, akik még bizonytalanok, de már pedzik, hogy valamiben más vagy, mint a többi. Erőteljesek az üzeneteid, a képeid úgy beszélnek, mintha egy filmet látnának. Erre csak Te vagy képes. És ezt csak azok tudják, akiknek már a falán van egy alkotás Tőled. De szerintem érdemes lenne ezt mindenkivel tudatnod.
 • Majd meglátom. Lehet. Holnapra talán eldöntöm.

És a makacs nő fogja magát, leül a klaviatúra mögé, és amit fejében jegyzetelt, az elhangzott gondolatokat, amiket vevőitől hallott, szépen sorjában elkezdi leírni.

És a hírlevél útjára kél.

További bejegyzéseimet, festményeimet idekattintva találhatja meg. Hisz mindenkinek szüksége van a szép dolgokra az életében!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 982 fő