Barion Pixel

Ne unatkozz, gyere velem!!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ebbe a blogcikke gyűjtöttem össze azokat a lehetőségeket, melyekhez ingyen hozzájuthatsz.

Mindegyikhez hozzáférhetsz teljesen ingyen. online “garázdálkodhatsz” vele, ki sem kell menned az otthonodból, és kapsz festészeti oktatást, a gyerek szabadidejét lekötöd, feltöltődsz egy pár életigenlő sorral, és még a logisztikádat is fejlesztem a puzzle segítségével 🙂

Na, akkor csapjunk bele:

Aki szeretne belekóstolni a valósághű akvarell festésbe, de még egy hangyányit bizonytalan, hogy tényleg megvalósítható-e, hogy ezzel az “elfolyós” festékkel tényleg lehet-e “leguruló” alkotásokat készíteni, azoknak ajánlom az ingyenes online akvarell tanfolyamot. Szóval induljon a Pacától a realizmusig festészeti feltöltődés 🙂

Idekattintva éred el.

A gyerekeknek ezt a négy akvarell festményt készítettem el videós változatban. A hang és kép végigkísérésével tökéletesen el tudják készíteni akár egyedül is. Kattints ide az elérésért. Te pedig fuss megnézni egy sorozatot 🙂

Akvarell tanfolyam gyerekeknek Lamival

Ha egy kis lelki feltöltődésre vágysz, olvasd el ezt az ingyenes kis könyvemet, amiben több mint húsz festményemhez írtam egy-egy motivációs gondolatsort. Idekattintva tudod megtekinteni és letölteni.

Négy festményemből pedig készítettem egy-egy kirakóst. Cirka 30 darabostól indul, de az utolsó nagyon kegyetlen: 300 darabból kell összeállítani a majdnem teljesen zöld képet 🙂 De hát akik imádják a több ezer darabos puzzle játékokat, nekik ez féllábon is sitty-sutty menni fog 🙂 Kattints ide, és írd meg, ha sikerrel jártál 🙂

Bízom benne, találtál kedvedre valót! Ha pedig úgy érzed, itt az idő, hogy eljuss az akvarell festészetben a pacától a realizmusig, akkor szeretettel ajánlom online akvarell tanfolyamomat. Kattints ide, és jelentkezz!

Csodálatos időtöltést kívánok mindegyikhez 🙂

Lamibakos.com
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Kérlek, fogadd el

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Na, most, hogy végignézted festményeim, már érted, miről beszélek, mikor azt mondom, a képi világom maga egy inspirációs csomag :)

Látod, nem vicceltem, hisz én is ezek között a képek közt élek, még ha cserélődnek is folyamatosan.

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Scroll to Top

Szeretnék küldeni neked egy ajándékot

Az első kiadott inspirációs-festményes könyvem, teljesen ingyen.

Lami - Ne félj élni! második, bővített kiadás

Tudod, mi van benne?

Egy olyan ember festményei és a hozzáírt inspiráló gondolatai, akit igyekeztek lebeszélni céljai és tervei megvalósításáról.

De ugyanez az ember megkapta mégis az élettől a legnagyobb ajándékot, melyet bárki remélhet. Ezt mondta neki egy nap egyik gyermeke: „Anya, te példakép vagy nekem! Büszke vagyok rád és irigyellek is egy kicsit, hogy ennyi támadás után is képes voltál megvalósítani álmodat!”

Kérlek add meg email címed, és ingyen máris küldöm neked ezt a színes, letölthető kiadványt a szebb, az igazán teljes életért, hisz örömmel osztom meg veled azokat a gondolatokat, melyek engem is nap mint nap továbbvisznek utamon. Az egyik első kiadott könyvem felújított, kibővített változata.

Add meg email címed, és máris küldöm neked ezt az ingyenes ebookot

Már ennyien kérték: 2 568 fő