lamibakos.com
Kiemelt Pozitív csomag a derűs életért :)

Pozitív csomag a derűs életért :)

Összeállítottam egy roppant kedvezű árú csomagot festményeim fotónyomataiból és a könyvemből.

Az embereknek sokszor elég egy mondat, vagy egy örömteli látvány, amitől máris jobb kedvre derülnek. A képeimmel mindig az a célom, bármi legyen is a téma, vagy a megformált metafóra rajta, hogy jókedvre derítse a nézőt. Akár ezt továbbvitt gondolatokkal teszi, akár csak simán elmerül a látványban.

A nagy rendrakás közepette megtaláltam azokat a fotónyomatokat, melyeket talán egy éve készíttettem festményeimről egy minőségi nyomda által. Amikor megkaptam a képeket, hát teljesen odáig voltam a látványtól. A4-es méretben ugyanolyan csodásan jönnek ki a színek, mint az eredeti festményen. Tény, hogy jó fotókat kellett küldeni hozzá, de a nyomda is odatette a magáét rendesen :)

Szóval most ezek kerültek elő. Már nincsen mindegyik nyomatból, illetve korlátozott számban vannak már csak darabok, de aki fürge, annak biztos meglesz még a kiválasztott darabja :)

Amíg nem tesszük fel a webáruházba, addig kedvező áron fogjuk értékesíteni, hisz ezzel is szeretnénk kompenzálni azt, hogy egy levelet mindenféleképpen kell nekem írni, hogy melyik öt festményből kérsz példányt.

Jaj, hát azt még nem is mondtam, hogy zajlik ez az egész :)

Szóval kiválasztasz öt festményt, és ráadásként a Ne félj élni! című könyvet is megkapod.

Ennek a csomagnak az ára 15.982,- Ft helyett most mindössze 5.990,- Ft, ráadásként pedig azért, hogy most nemcsak klikkelsz a kiválasztott kép számára, hanem egy levelet is meg kell írnod, még a postaköltséget is átvállaljuk :)

nyomat

Ha bármi kérésed, kérdésed van, keress bátran:

telefon: 06304894926

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Legyen derűs napod!

Lami

 

Utoljára frissítve: hétfő, 06 máj. 2019 11:56

You have no rights to post comments